HerNews.gr
Διεθνή

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το φόρεμά της πωλείται σε δημοπρασία για 256.000 λίρες

Ένα κοκτέιλ φόρεμα από τη συλλογή της Νταϊάνα, Πριγκίπισσας της Ουαλίας και ένα σύνολο που φόρεσε η Πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό για να συναντήσει τον Τζον Φ. Κένεντι στον Λευκό Οίκο, βγήκαν στο σφυρί για 325.000 δολάρια (256.000 λίρες) το καθένα.

Οι εμφανίσεις μόδας υψηλού προφίλ πουλήθηκαν στο πλαίσιο μιας δημοπρασίας με τίτλο Unstoppable: Signature Styles Of Iconic Women In Fashion στις δημοπρασίες Julien’s στο Λος Άντζελες.

Το βελούδινο φόρεμα της  πριγκίπισσας Νταϊάνα , το οποίο σχεδιάστηκε από την Catherine Walker και φορέθηκε σε μια ιδιωτική εκδήλωση το 1993, ξεπέρασε κατά πολύ την εκτίμηση των 100.000 και 200.000 δολαρίων.

 

Έρχεται μετά από ένα φόρεμα Jacques Azagury που φορούσε η Νταϊάνα στη Φλωρεντία της Ιταλίας το 1985 και σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ για το πιο ακριβό φόρεμα ποτέ σε δημοπρασία, το οποίο πουλήθηκε για περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια τον Δεκέμβριο.

Εν τω μεταξύ, ένα πράσινο σύνολο τουίντ που φορούσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Γκρέις Κέλι , από τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, ξεπέρασε επίσης κατά πολύ την εκτίμησή του από 60.000 έως 80.000 δολάρια.

Η αμερικανίδα σταρ, η οποία αργότερα θα αποσυρόταν από την υποκριτική σε ηλικία 26 ετών για να γίνει η πριγκίπισσα του Μονακό, φόρεσε το φόρεμα Givenchy το 1961 όταν μαζί με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Ρενιέ  Γ’, γνώρισαν τον Πρόεδρο Κένεντι και την Πρώτη Κυρία Ζακλίν Κένεντι στον Λευκό Οίκο. 

Άλλα αντικείμενα που ξεπέρασαν τις πωλήσεις περιελάμβαναν το τριών επιπέδων tutu που φορούσε η Sarah Jessica Parker στον βραβευμένο με Emmy ρόλο της ως Carrie Bradshaw στους τίτλους έναρξης του Sex And The City.Βασιλική ενδυμασία που φορούσε η Νταϊάνα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας και η Γκρέις Κέλι ήταν μέρος της δημοπρασίας Unstoppable: Signature Styles Of Iconic Women In Fashion στις δημοπρασίες Julien's στο Λος ΆντζελεςΤο tutu, που δημιουργήθηκε από την Patricia Field, η οποία ήταν ο δημιουργικός λάτρης πίσω από όλες τις εμφανίσεις στο σόου, ξεπέρασε επίσης την εκτίμησή του από 8.000 δολάρια έως 12.000 δολάρια, καθώς πουλήθηκε για 52.000 δολάρια.

Εν τω μεταξύ, ένα μεταξωτό στράπλες φόρεμα John Galliano με print από χαρτί εφημερίδας Christian Dior, το οποίο έγινε must-have της μόδας όταν η Parker φόρεσε μια παρόμοια έκδοση στη επιτυχημένη σειρά, πουλήθηκε για 11.430 δολάρια.

Το αγαπημένο μανικιούρ της πριγκίπισσας Νταϊάνα είναι και πάλι trend

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

The Devil Wears Prada: Το αρχοντικό της Miranda Priestly στη Νέα Υόρκη πωλείται για 26,5 εκατομμύρια δολάρια — Δείτε το εσωτερικό!

HerNews ka

Tina Turner: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της θρυλικής τραγουδίστριας

HerNews ka

Victoria Beckham: Αποκαλύπτει γιατί αφαίρεσε το τατουάζ με τα αρχικά του David Beckham

HerNews ka