HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Αποκαλύπτουν ότι η γνωριμία τους έγινε μέσω Instagram

Τα τρία πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ “Χάρι & Μέγκαν” είναι διαθέσημα στο Νetflix από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και η αλήθεια είναι πως μάθαμε πολλά για το ζευγάρι και για την ιστορία αγάπης τους.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψαν ότι το ειδύλλιό τους ξεκίνησε χάρη στη δύναμη των social media το καλοκαίρι του 2016.

«Χάζευα στην αρχική μου σελίδα και ένας από τους φίλους μου είχε ανεβάσει αυτό το βίντεο με τους δυο τους σαν Snapchat» λέει αρχικά ο Πρίγκιπας Χάρι.

Στο βίντεο που είδε ο Χάρι η Μέγκαν είχε ένα φίλτρο στο πρόσωπό της που μοιάζει με σκύλο και ο Πρίγκιπας ήθελε να μάθει περισσότερα. 

«Ήμουν σε φάση… ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΗ;» αποκαλύπτει ο Χάρι. Έπειτα η Μέγαν Μαρκλ λαμβάνει ένα μήνυμα από κάποια φίλη της που της έλεγε ότι ο “Πρίγκιπας Χαζ” θέλει να την γνωρίσει αλλά το ψευδώνυμο δεν βοήθησε την Μέγκαν να καταλάβει σε ποιον αναφερόταν.

«Της είπα.. Ποιος είναι αυτός;» θυμάται η Μέγκαν «Ζήτησα αν μπορώ να κοιτάξω το προφίλ του γιατί αυτό για εμένα είναι το καλύτερο βαρόμετρο. Οπότε το έκανα και είδα  όλες αυτές τις όμορφες φωτογραφίες από την φύση την περίοδο που βρισκόταν στην Αφρική»

 Το ζευγάρι αντάλλαξε αριθμούς τηλεφώνου την επόμενη κιόλας μέρα  ξεκινώντας μια βασιλική ιστορία αγάπης.

Ο Χάρι είπε ότι οι δυο τους ήταν «συνεχώς σε επαφή» από τότε, παρόλο που η Μαρκλ ήθελε αρχικά να «είναι ελεύθερη» και να απολαύσει το καλοκαίρι ως ανύπαντρη γυναίκα, σύμφωνα με τη φίλη της Λίντσεϊ Τζιλ Ροθ.

Ακόμη και η ίδια η Μαρκλ επιβεβαίωσε ότι είχε πραγματικά σκοπό να είναι μόνη και να διασκεδάζει με τις φίλες της πριν ερωτευτεί τον Πρίγκιπα Χάρι.

«Είχα μια καριέρα, είχα τη ζωή μου, είχα την πορεία μου, και μετά ήρθε ο Χάρι. Αυτό και αν είναι αλλαγή σχεδίου», είπε.

Πρίγκιπας Χάρι: Συγκρίνει τη Μέγκαν Μαρκλ με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

LeBron James: Η διάγνωση για την καρδιακή ανακοπή του γιού του Bronny

HerNews ka

Cindy Crawford: Εξηγεί γιατί πόζαρε γυμνή για το «Playboy» παρά τις αντιρρήσεις των οικείων της

HerNews ka

Κολίν Χάιντεμαν: Το 72χρονο μοντέλο που αποδεικνύει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός

Her News