HerNews.gr
Beauty

Ring-Lighting: Η νέα τεχνική πάει κόντρα στα όσα ξέραμε έως σήμερα!

Τον χειμώνα τείνουν να κυριαρχούν πιο σκούρες και ψυχρές αποχρώσεις στα μαλλιά, τις οποίες σχεδόν όλοι έχουμε κατά καιρούς υιοθετήσει. Φέτος όμως αυτό αλλάζει!

Ring-Lighting

Η νέα τεχνική, που έχει κάνει την εμφάνισή της, πάει κόντρα στα όσα ξέραμε ως τώρα. Λάμψη και ζεστασιά είναι τα χαρακτηριστικά που αποπνέει αυτό το νέο trend, που ακούει στο όνομα ring-lighting. Η ονομασία του είναι αρκετά κατατοπιστική, καθώς στην ουσία φωτίζει περιμετρικά το πρόσωπο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό ”φωτοστέφανο”.

Τί ακριβώς είναι το ring-lighting;

Πρόκειται για μια τεχνική που έχει ως κύριο στόχο να φωτίσει το πρόσωπο και να τονίσει τα χαρακτηριστικά του. Στην ουσία γίνονται ανταύγειες στα μαλλιά που πλαισιώνουν το πρόσωπο, σε ανοιχτούς τόνους, ενώ το υπόλοιπο μέρος διατηρείται στο φυσικό του χρώμα, χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα κάποια παρέμβαση.

Γιατί να επιλέξεις αυτή την τεχνική;

Εκτός από την λάμψη που χαρίζει απλόχερα στο πρόσωπο, το ring-lighting είναι ιδανική επιλογή αν δεν θέλεις να πειράξεις τα μαλλιά από την ρίζα τους. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο μαλλιών, όποια κι αν είναι η φυσική τους απόχρωση, απλά προσαρμόζοντας τις ανταύγειες μερικούς τόνους πιο ανοιχτές. Έτσι, δημιουργείται ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα που δίνει ένταση χωρίς όμως να γίνεται υπερβολικό. Κι αν φυσικά είσαι λάτρης των έντονων αλλαγών, επίλεξε ανταύγειες σε ξανθούς τόνους για μεγαλύτερα αντίθεση και εντυπωσιακά μαλλιά.

Το ring-lighting έχει γίνει αγαπημένη επιλογή πολλών celebrities, οι οποίες το υιοθέτησαν και το ανέδειξαν. Δοκίμασέ το κι εσύ και η άμεση αλλαγή και δυναμική που αποκτά το πρόσωπο θα σε καταπλήξουν!

Ίσια μαλλιά: Η θεραπεία κερατίνης σας χαρίζει τα μαλλια που ονειρεύεστε!

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Οι 3 τρόποι να αποκτήσετε μεγάλα χείλη με φυσικό τρόπο!

HerNewskl

Skinimalism: H τάση που όλες θα αγαπήσουμε το 2024

HerNewskl

Skincare: Ποια συστατικά ταιριάζουν μεταξύ τους;

HerNewskl