HerNews.gr
Ελλάδα

Κάτια Ταραμπάνκο: Θα είναι φέτος στο Survivor για… 3η φορά;

Κάτια Ταραμπάνκο-hernews

Στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις η Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο απάντησε για το bullying, το GNTM αλλά ξεκαθάρισε και για το Survivor.

Κάτια Ταραμπάνκο-hernews

«Δεν έχω δει και πολύ το GNTM φέτος. Νομίζω ότι λείπουν η Ζενεβιέβ και η Έλενα Χριστοπούλου. Δυστυχώς το bullying υπάρχει σε όλους τους εργασιακούς χώρους. Αν δεν το “ξεριζώσουμε” θα συνεχίσει να υπάρχει. Δεν είχα αντιληφθεί κάτι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, γιατί δεν είχαμε καμία επαφή με τους κριτές όσο ήμασταν εκεί. Στη δουλειά δεν επιτρέπω να μου κάνουν bullying, το έχω περάσει και πλέον δεν το επιτρέπω», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Κάτια Ταραμπάνκο-hernews

Η Κάτια Ταραμπάνκο είπε στη συνέχεια: «Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις για το All Star, αλλά λόγω επαγγελματικών  υποχρεώσεων, δεν έχω χρόνο για τον Άγιο Δομίνικο. Μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά ο κύκλος έκλεισε για μένα. Το σκέφτηκα να πάω επειδή έχω πολύ καλή σχέση με την Acun Medya. Αλλά μπορεί να συνεργαστούμε στο μέλλον σε κάποιο άλλο πρότζεκτ».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Επιστρέφουν οι βροχές την Παρασκευή

HerNews ka

Αυτός είναι ο «δράκος» της Νίκαιας – Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του

Her News

Τέμπη: Μεγαλύτερος από την αρχική εκτίμηση φαίνεται ότι είναι ο αριθμός επιβαινόντων σε ένα από τα βαγόνια της τραγωδίας

HerNews ka