HerNews.gr
Διασκέδαση

Camila Cabello: Κυκλοφορεί μαζί με τον OXLADE την νέα έκδοση της viral επιτυχίας “KU LO SA”

Ο Νιγηριανός Oxlade κυκλοφορεί μία νέα έκδοση της παγκόσμιας viral επιτυχίας ‘KU LO SA’ μαζί με την υποψήφια για βραβείο GRAMMY, πολυπλατινένια τραγουδίστρια και στιχουργό, Camila Cabello, μέσω της Panik Records/Sony Music.

«H Camila ήταν η μόνη τραγουδίστρια με την οποία ήθελα να κάνω αυτό το remix επειδή είναι εξαιρετική και παράλληλα ένας μοναδικός άνθρωπος και μία πολύ καλή ψυχή, οπότε η συνεργασία μαζί της είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Το ‘KU LO SA’ είναι ένα ιδιαίτερο τραγούδι για μένα προσωπικά, οπότε μου έδωσε πολύ μεγάλη χαρά να τη βλέπω να αντιλαμβάνεται την μουσική μου όπως κι εγώ, καθώς και να δείχνει τον ίδιο ενθουσιασμό. Επιπλέον, αναφέρεται σε αυτό ως ‘το τραγούδι μας’, κάτι που με έκανε να νιώσω μεγαλύτερη χαρά», λέει ο Oxlade.

«Ενθουσιάστηκα όταν ο Oxlade μου ζήτησε να κάνουμε το remix για το “Ku Lo Sa”, καθώς είμαι μεγάλη θαυμάστριά της μουσικής του και των Afrobeats. Το να γράψω τους στίχους για το κομμάτι μου βγήκε αβίαστα και αμέσως κατάλαβα πως θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή από τη πρώτη φορά που μπήκαμε μαζί στο studio για την ηχογράφηση», πρόσθεσε η Camila Cabello.

Όταν πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνιο, το ‘KU LO SA’ αμέσως έγινε ένα μεγάλο φαινόμενο στο TikTok. Τα hashtags #kulosa και #kulosachallenge συγκέντρωσαν περισσότερα από 1.2 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok όπου οι θαυμαστές αντέγραφαν το χρωματιστό σκηνικό του Oxlade, κάνοντας το τραγούδι δικό τους με πάνω από 3 εκατομμύρια creations!

Συγκεντρώνοντας περισσότερα από 170 εκατομμύρια streams, το track εξελίχθηκε σε μία παγκόσμια afropop επιτυχία, φτάνοντας στο #5 του Billboard US Afrobeats chart, ενώ κατάφερε να βρεθεί εντός του παγκόσμιου Shazam Chart.

Μπαίνοντας στα Spotify charts 21 χωρών και στα Apple Music charts 48 χωρών, το “Ku Lo Sa” έχει καταφέρει ήδη να γίνει χρυσό σε Γαλλία, Ολλανδία, Καναδά, Σουηδία και Ιρλανδία.

Επιπλέον, το ‘KU LO SA’ μπήκε στην λίστα του Rolling Stone, “The 100 Best Songs of 2022”, ενώ το UPROXX το συμπεριέλαβε στη δική του λίστα “The Best Songs of 2022” γράφοντας, “His slick charm and heartfelt performance made the world feel connected to this irresistible track”.

@colorsxstudios Revisit the now legendary A COLORS SHOW performance of ‘KU LO SA’ by Nigerian Afrobeats artist Oxlade. (@oxladeofficial) #colorsxstudios #acolorshow #colors #oxlade #kulosa ♬ KU LO SA – A COLORS SHOW – Oxlade

Ο Oxlade παρουσίασε το ‘KU LO SA’ μέσα από το Youtube Session, ‘COLORS SHOW’, το οποίο μετράει 49 εκατομμύρια προβολές και θεωρείται το πιο επιτυχημένο του COLORSxSTUDIO καναλιού των τελευταίων 4 χρόνων ενώ βρίσκεται στο top 10 όλων των εποχών από μεριάς προβολών.

Ο Oxalde ανακηρύχθηκε ως ένα από τα 20 νέα πρόσωπα του ‘VEVO Artists to Watch 2023’, όπου έδωσε και την πρώτη ζωντανή εμφάνιση για το τραγούδι του “Away”, το οποίο βρίσκεται στο νέο του EP με τίτλο ‘Oxygene’.

Το“Away” είναι το πρώτο τραγούδι που δημιούργησε αίσθηση διεθνώς , το οποίο τράβηξε και την προσοχή του Drake, ενώ βρέθηκε στη λίστα “Top 50 songs of the year 2020” του Rolling Stone.

«Όποιος ακούει την μουσική μου, θα μπορεί να ταυτιστεί με τους στίχους, κάτι που μετά εμένα θα με συνδέει μαζί με τον ακροατή. Η μουσική μου αφορά τους ανθρώπους που βιώνουν ίδιες καταστάσεις, καθώς αντιπροσωπεύουν μέρος της καθημερινότητάς μας», δήλωσε ο Oxlade.

Ακούστε το εδώ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε παγκόσμια περιοδεία!

HerNews ka

Ο 104,6 My Radio ξεκινάει τις My radio – Μy Concert συναυλίες του με τον Γιάννη Πλούταρχο

HerNews ka

Kid Moxie & Γιώργος Μαζωνάκης – “Ανήκω Σε Μένα”

HerNews ka