HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταμάτης Φασουλής: «Η μνήμη παίζει περίεργο ρόλο. Πολλές φορές με αφήνει άγρυπνο τα βράδια»

Καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε ο Σταμάτης Φασουλής. Ο γνωστός σκηνοθέτης – ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη φετινή του εμπειρία στο πλατό του J2US, δίπλα στους υπόλοιπους κριτές του σόου.

Σταμάτης Φασουλής: «Εμένα δεν μου αρέσει να βγαίνω έξω, τώρα βγαίνω κάθε Σάββατο»

«Το J2US ήρθε σε μία περίεργη στιγμή της ζωής μου. Ήμασταν αποκλεισμένοι, δεν είχαμε δουλειά στο θέατρο, εγώ όταν δε έχω δουλειά νομίζω ότι είμαι ανίκανος, ότι είμαι σε αχρηστία. Εμένα δεν μου αρέσει να βγαίνω έξω, δεν μου αρέσει η πολυκοσμία, τώρα βγαίνω κάθε Σάββατο», ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

«Ζω με αυτόν τον τρόπο χωρίς να το θέλω»

Σε μία προσωπική εξομολόγηση αναφορικά με τη μνήμη του και τις νύχτες που μένει άγρυπνος ο Σταμάτης Φασουλής είπε:

«Είναι και η μνήμη που σε εμένα παίζει έναν περίεργο ρόλο. Πολλοί ξέρουμε πολλά πράγματα, αλλά δεν τα ανασύρουμε. Εγώ μάλλον ζω με αυτόν τον τρόπο χωρίς να το θέλω. Πολλές φορές έρχονται πράγματα στο μυαλό μου, τα οποία μάλλον δεν είναι κι ωραία. Αυτά επιμένουν.

Είναι ένα πράγμα που πολλές φορές με αφήνει άγρυπνο. Τώρα τελευταία γίνεται αυτό. Δεν ξέρω όλο αυτά μου έρχονται. Ρε γ…ο έχω κάνει και καλά πράγματα στη ζωή μου. Όταν πάω να τα επικαλεστώ, δεν έρχονται τα… μην πω. Μάλλον τα μπλοκάρω. Όλο λάθη βρίσκω στην καριέρα μου, δεν είμαι στα καλά μου, Προσπαθώ να πω αυτό το αξίζω, αξίζω, αξίζω και μου βγαίνει όλο αξίζεις, αξίζεις, αξίζεις» εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Φασουλής καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι».

Σταμάτης Φασουλής: «Χάλασα τη ζωή μου στους έρωτες, μέχρι τα 36 μου σπαταλήθηκα»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Βάσω Λασκαράκη: Η ενόχλησή της όταν ρωτήθηκε για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη – «Μη μου κάνετε ανόητες ερωτήσεις»

HerNews ka

Μαίρη Μηλιαρέση: «Έχω αυτομαστιγωθεί, ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο»

Her News b

Χρήστος Ορλώφ: «Η Άννα Μαρία μάλωνε τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο γιατί…»

Her News b