HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος: Το έριξε στον…χορό μετά το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν

Ο βασιλιάς Κάρολος απέφυγε κάθε κακό μετά το σόου του μικρότερου γιου του πρίγκιπα Χάρι στο Netflix  χορεύοντας τη χώρα σε κέντρο της εβραϊκής κοινότητας την Παρασκευή.

Ο μονάρχης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο JW3 του Λονδίνου για μια γιορτή Hanukkah για τους επιζώντες του Ολοκαυτώματος.

Στο πάρτι, ο Κάρολος χόρεψε τη Χώρα με διάφορα εβραϊκά τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του “To Life” από το “Fiddler on the Roof” και το “Oseh Shalom”, και ενώθηκε με μαθητές και εθελοντές προετοιμάζοντας και συσκευάζοντας γεύματα για την τράπεζα τροφίμων του κέντρου.

Η Χώρα, γνωστή και ως horo και oro, είναι ένα είδος κυκλικού χορού που προέρχεται από τις εβραϊκές κοινότητες και τα Βαλκάνια, αλλά συναντάται και σε άλλες χώρες.

Οι χορευτικές επιδείξεις του Βασιλιά Καρόλου ήταν αρκετά διαφορετικές από τις ικανότητες του break-dance που επέδειξε ο μελλοντικός βασιλιάς το 1985, οι οποίες αργότερα απεικονίστηκαν στο “The Crown”.

Την Παρασκευή, ο Κάρολος αποχώρησε λίγες ώρες αφότου ο γιος του Χάρι και η νύφη του Μέγκαν Μαρκλ εθεάθησαν να κατηγορούν τους αυλικούς του παλατιού ότι εξέδωσαν υπομνήματα εναντίον τους, προστατεύοντας παράλληλα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο 38χρονος Harry κάνει εκρηκτικούς ισχυρισμούς στη σειρά ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» ότι ο αδελφός του πρίγκιπας William τον «εκφόβισε» από τη βασιλική οικογένεια.

Λέει επίσης ότι το προσωπικό του William «αντάλλαξε» ιστορίες με τον Τύπο – και ότι το προσωπικό του πατέρα του είπε ψέματα γι ‘αυτόν και πιθανώς διέρρευσε ιστορίες στα μέσα ενημέρωσης.

«Υπάρχει διαρροή, αλλά υπάρχει και δημιουργία ιστοριών», λέει ο Χάρι, υπονοώντας ότι το προσωπικό του Βασιλιά Καρόλου διέρρευσε μια ιστορία για τον ίδιο και τη Μαρκλ που ήθελε να μετακομίσει στον Καναδά.

Παρόλα αυτά, ο Κάρολος δεν άφησε καμία αναστάτωση να του χαλάσει την διάθεση την Παρασκευή, καθώς κρατούσε τα χέρια δύο ηλικιωμένων μελών της κοινότητας και χόρευε σε κύκλο για να φωνάξει και να ζητωκραυγάσει πριν από την έναρξη της Κυριακής το βράδυ του Χανουκά.

Το 2019, ο Κάρολος φιλοξένησε μια δεξίωση πριν από το Χανουκά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι θα κάνει μια σημαντική αλλαγή στην επερχόμενη στέψη του.

Κατά τη στέψη της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, υποσχέθηκε να είναι «Υπερασπιστής της Πίστης που υποστηρίζει τα δικαιώματα της Εκκλησίας της Αγγλίας».

Η Daily Telegraph ανέφερε ότι ο Κάρολος θα αναγνωρίσει ότι υπηρετεί όλες τις θρησκευτικές πεποιθήσεις στη δική του στέψη τον Μάιο.

Όπως είπε το 1994: «Προσωπικά θα προτιμούσα να το δω ως Υπερασπιστή της Πίστης, όχι ως Πίστη, επειδή σημαίνει μόνο μια συγκεκριμένη ερμηνεία της πίστης, η οποία νομίζω ότι είναι μερικές φορές κάτι που προκαλεί ένα πρόβλημα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Cardi B: Το μικρόφωνο που πέταξε σε θαυμαστή κατά τη διάρκεια του σόου στο Λας Βέγκας δημοπρατείται για φιλανθρωπικό σκοπό

HerNews ka

Sydney Sweeney: Τα “πυρά” από γνωστή παραγωγό – «Δεν είναι όμορφη και δεν μπορεί να παίξει»

HerNews ka

Amber Heard: Έρευνα την ανέδειξε από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου

HerNewskl