HerNews.gr
Διεθνή

Cardi B: Το μικρόφωνο που πέταξε σε θαυμαστή κατά τη διάρκεια του σόου στο Λας Βέγκας δημοπρατείται για φιλανθρωπικό σκοπό

Το μικρόφωνο που πέταξε η Cardi B σε έναν θαυμαστή της κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Drai’s Beachclub στο Λας Βέγκας δημοπρατείται για φιλανθρωπικό σκοπό στο eBay.

Ο Scott Fisher – η εταιρεία του οποίου παρείχε ηχητική υποστήριξη για την συναυλία,  παρουσίασε το μικρόφωνο την Τρίτη το πρωί και από το απόγευμα της Πέμπτης, η προσφορά ήταν πάνω από 99.000 δολάρια.

Στην περιγραφή, ο Fisher ισχυρίστηκε, «Παρείχαμε περισσότερο από ένα μικρόφωνα για τη συγκεκριμένη συναυλία και επαληθεύσαμε με το συνεργείο του σπιτιού ποιο χρησιμοποιήθηκε ειδικά από την Cardi για το σόου».

Το μικρόφωνο που έριξε η Cardi B είναι στο eBay.

Και συνέχισε, «Ήταν πολύ εύκολο να το αναγνωρίσεις, αν και το μικρόφωνό της είχε επισημανθεί ως «κύριο». Αυτό είναι το μικρόφωνο που έχει δει όλη η χώρα να πετάγεται μέσα στο πλήθος αφού η Cardi βράχηκε με λίγο ποτό. Το μικρόφωνο εξακολουθεί να λειτουργεί όπως το δοκίμασα όταν επέστρεψε στο κατάστημα ήχου σήμερα το απόγευμα (31 Ιουλίου).

Ο Fisher ισχυρίστηκε περαιτέρω ότι, αφού «ενθάρρυνε» να πουλήσει το μικρόφωνο, ήθελε «να προσπαθήσει να κάνει κάτι καλό».Ένας θαυμαστής ρίχνει ένα ποτό στην Cardi B.

Γι’ αυτό, αφού πουλήσει το μικρόφωνο, θα δωρίσει τα έσοδα σε δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις: το Wounded Warrior Project, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό αφιερωμένο στη βοήθεια βετεράνων και μελών της υπηρεσίας, και το Friendship Circle Las Vegas, που υποστηρίζει άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η Cardi B ρίχνει ένα μικρόφωνο σε έναν θαυμαστή.

Εν μέσω της συνεχιζόμενης τάσης να πετάνε πράγματα οι θαυμαστές σε διασημότητες, η Cardi  βράχηκε με ένα ποτό κατά τη διάρκεια μιας συανυλίας σύμφωνα με ένα viral βίντεο που κοινοποιήθηκε την Κυριακή στο TikTok.

Η νικήτρια των Grammy, η οποία ήταν ντυμένη με ένα πορτοκαλί μαγιό και ασορτί φόρεμα, πέταξε αμέσως το μικρόφωνό της στο άτομο που πέταξε το ποτό πριν επέμβει η ασφάλεια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Matthew Perry: Τα «Φιλαράκια» δεν έλαβαν πρόσκληση στο αναμνηστικό αφιέρωμα του στα Emmys

HerNews ka

Αναταραχή στο Παλάτι: Η κίνηση «ματ» του πρίγκιπα Χάρι

HerNews ka

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν ήξερα τα οικονομικά στοιχεία του συμβολαίου μου, απλώς το υπέγραψα»

HerNews ka