HerNews.gr
Ελλάδα

Ν. Σμύρνη: Ψάχνουν τον μαφιόζο εκτελεστή σε σκληρά καρτέλ Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών

Σε σκληρά καρτέλ Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών αναζητά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής τον μαυροντυμένο εκτελεστή, που δολοφόνησε με έξι σφαίρες το βράδυ της Κυριακής, τους δύο άνδρες Αλβανικής υπηκοότητας.

Στόχος του δράστη σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν ο 41χρονος,ο οποίος είχε απασχολήσει στη χώρα του για διακίνηση μεταναστών, εμπόριο ναρκωτικών και ληστεία στην Ελλάδα.

Το προφίλ των θυμάτων

«Στόχος» φαίνεται πως ήταν ο 41χρονος, Kreshnik Cercizag, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι με 7 σφαίρες. Πρόκειται για παλαιό γνώριμο των Αρχών, καθώς είχε καταδικαστεί για λαθροδιακίνηση, ναρκωτικά και ληστείες. Συγκεκριμένα, είχε καταδικαστεί από αλβανικό δικαστήριο για διακίνηση παράνομων μεταναστών με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια καταδίωξης με σκάφος ανοιχτά της Ιταλίας.

Το δεύτερο θύμα ήταν ένας 44χρονος άνδρας, o επίσης αλβανικής καταγωγής, Armando Ogranaja, ο οποίος, εκτιμάται ότι ήταν «παράπλευρη απώλεια». Ο 44χρονος δεν ήταν σεσημασμένος, καθώς δεν έχει απασχολήσει τις ελληνικές Αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 41χρονος ήταν γνωστός στη Νέα Σμύρνη για «προστασία», γνωστός ως «Νίκος».

Δύο τραυματίες

Σε νοσοκομείο νοσηλεύεται και μια 35χρονη Ελληνίδα, που καθόταν σε διπλανό τραπέζι από αυτό των θυμάτων.

Επίσης, τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και ένας άνδρας, ο οποίος μόλις άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί, προσπάθησε έντρομος να απομακρυνθεί, αλλά σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι. Δεν χρειάστηκε, όμως, να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Danone Nutricia Ελλάδος ενώνει τις δυνάμεις της με τον οργανισμό “Μπορούμε”!

HerNewskl

Ελένη Μπούκη: Στην κεντρική προεκλογική ομιλία του συνδυασμού Λυκόβρυση – Πεύκη ΜΑΖΙ με επικεφαλή τον Γρήγορη Λέων

HerNews ka

Δύσκολο διάστημα 14.00-17.00 για την Αττική- Μήνυμα 112, εγκλωβισμένα ΙΧ στο Μαρούσι

HerNews ka