HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άκης Πετρετζίκης:«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί, την έχουμε “ακούσει” λίγο»

Ο Άκης Πετρετζίκης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης 21/12 στο Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά την αποκάλυψη για την ομοιότητα με τη λίγων μηνών κόρη του, τον ρώτησε για τη νέα του καθημερινότητα με τα δύο παιδιά.

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο. Όταν είχες σεταριστεί με το πρώτο παιδί, λες ok. Ο Αχιλλέας τώρα είναι ενάμιση έτους. Μιλάει, καταστρέφει αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Κι εκεί σκάει το δεύτερο παιδί, κι εκεί που έλεγες πως από τις 7 το βράδυ ως τις 7 το πρωί τουλάχιστον έχεις χρόνο… Η μικρή θηλάζει, τρώει κοιμάται και κλαίει. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο» είπε αρχικά ο Άκης Πετρετζίκης.

«Δυσκολευτήκαμε 10 ημέρες με τον Αχιλλέα. Κάπου κάπου πρέπει να είσαι λίγο αυστηρός. Στις 7 το απόγευμα αφήνουμε τον Αχιλλέα στην κούνια και του λέμε γεια σου» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Άκης Πετρετζίκης και κατέληξε περιγράφοντας το πρόγραμμα της καθημερινότητάς του.

«Μερικές φορές κοιμάμαι στις 9 με 10 το βράδυ. Το 11, 12 για μένα δεν υπάρχει. Εμείς πρέπει να πάμε στο πρόγραμμα των μωρών».

Άκης Πετρετζίκης: «Η σύζυγός μου έχει πολύ καλό μεταβολισμό, τρώει πίτσες και εγώ βραστό κοτόπουλο»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Μιχάλης Ρακιντζής έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA»

HerNews ka

Μαρινέλλα & Αντώνης Ρέμος μας προσκαλούν σε μία εορταστική βραδιά στο MEGA

Her News b

Νικολέττα Καρρά: «Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα, παίρνω τηλέφωνο τον σύντροφο μου για να τον τσεκάρω»

Her News b