HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταμάτης Κραουνάκης: Ξεκαθαρίζει για την κόντρα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

Καλεσμένος στο εορταστικό επεισόδιο του Studio 4 τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων βρέθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, με αφορμή την εμφάνιση της τραγουδίστριας στην κινητή εξέδρα του Δήμου Αθηνών την περίοδο της καραντίνας.

«Δεν έχω τσακωθεί με κόσμο. Ακόμα και με την Άλκηστη αυτή τη δύσκολη ώρα για μένα τουλάχιστον… τίποτα. Για μένα η Άλκηστις είναι το κορίτσι που καθόταν μπροστά στη βάρκα και κούναγε τα ποδαράκια της και της είπα εκείνη την ώρα «έτσι θέλω να πεις τη Σωτηρία της Ψυχής».

Στη συνέχεια, ο Σταμάτης Κραουνάκης ερμήνευσε το ομώνυμο τραγούδι του στο πιάνο.

«Ήμασταν κάπου στον Κορινθιακό, στο χωριό του Γιώργου του Μανιώτη. Είχαμε πάρει μια βάρκα και καθόταν μπροστά και κλώτσαγε τα πόδια της. Φτιάχναμε τον δίσκο. Η Άλκηστις είχε πάντα μια φόρα, ότι θα τον νικήσει. Σε εκείνον τον δίσκο χαλάρωσε. Πήρε το τραγούδι αγκαλιά» αναφέρει ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Σταμάτης Κραουνάκης: «Η πρώτη ανάμνηση που μου έρχεται στο μυαλό εάν κλείσω τα μάτια μου είναι όταν βρισκόμουν σε μία βάρκα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στον Κορινθιακό»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στηβ Μιλάτος: Μιλά για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και για την «κόντρα» της με την Κατερίνα Καινούργιου

HerNews ka

Νίνο: «Θεωρώ μια ψυχική διαταραχή τον έρωτα»

HerNewskl

Eurovision 2022: Ενδεχόμενο ντουέτο στα Mad Awards Ελένη Φουρέιρα- Chanel

HerNewskl