HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Eurovision 2022: Ενδεχόμενο ντουέτο στα Mad Awards Ελένη Φουρέιρα- Chanel

Chanel

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την αγαπημένη μας Ελένη Φουρέιρα να σύνεργαστεί με την εκπρόσωπο της Ισπανιας, Chanel στη Eurovision 2022.

Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν τη συμμετοχή της Ισπανίας, ενώ έκαναν έντονα σχόλια για την ομοιότητα της επί σκηνής με αυτήν της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision.

Eurovision 2022: Ενδεχόμενο ντουέτο στα Mad Awards Ελένη Φουρέιρα- Chanel

Η Ελένη Φουρέιρα και η χορογραφία της είχε γίνει θέμα συζήτησης και δικαίως κατέκτησε και αυτήν τη θέση στον διαγωνισμό, αφού οι fans του μουσικοθεσμού την αγάπησαν και πάντα θα μιλάνε για εκείνη από το 2018.

Αυτήν την φορά η Chanel, από την Ισπανία έδειξε με κάθε τρόπο το ότι η δικιάς μας Ελένη ήταν έμπνευση για εκείνη.  Η Ισπανία κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στον φετινό διαγωνσμό. Ωστόσο, αυτό που μας άφησε έκπληκτους ήταν η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Ελένη Φoυρέιρα

Eκείνη ανέφερε πως οι δύο τραγουδίστριες μπορούν να εμφανιστούν μαζί επί σκηνής, ενώ παράλληλα τόνισε πως:

““Η Chanel,  που θυμίζει λίγο Φουρέιρα, έστειλε προσωπικό μήνυμα και mail στην Ελένη και έχουνε μιλήσει και της είχε πει ότι “εσύ είσαι η έμπνευσή μου!” όταν την είχε δει πριν μερικά χρόνια στη Εurovision. Αποτέλεσε τη βασική πηγή έμπνευσης της η Ελένη. Έχει μία επικοινωνία. Το πιθανότερο είναι αυτές οι δύο να συναντηθούν πολύ σύντομα στην Ελλάδα στη σκηνή των MAD awards σε μία συνεργασία έκπληξη. Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή του MAD, κάτι τέτοιο μυρίζομαι…

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Μπακοδήμου: «Είμαι πολύ καλή πεθερά γιατί τα αγαπάω τα κορίτσια τους» – Η εξομολόγηση για τους γιούς της

HerNews ka

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Συνάδελφος με κλώτσησε για να μη βγω δίπλα στον σχεδιαστή στο φινάλε της επίδειξης»

Her News

Στάθης Σχίζας: “Το Survivor δεν χρειάζεται κανέναν Αγγελόπουλο και κανέναν Κατσούλη”

Her News