HerNews.gr
Διεθνή

Taylor Swift: Αποκαλύπτει τις τελευταίες λεπτομέρειες του νέου της άλμπουμ

Η Taylor Swift αποκάλυψε την οριστική έκδοση του πολυαναμενόμενου άλμπουμ της, “The Tortured Poets Department”, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συναυλίας στη Σιγκαπούρη.

 Απευθυνόμενη στο κοινό κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην περιοδεία The Eras, η Swift μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για το άλμπουμ, το οποίο περιλαμβάνει το συγκλονιστικό κομμάτι “The Black Dog”.

«Αυτή είναι η τελευταία έκδοση. Το άλμπουμ περιέχει το τραγούδι “The Black Dog”. Ανυπομονώ να έρθει η μέρα που θα το ακούσετε», είπε η Taylor Swift στους θαυμαστές της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου, το “The Tortured Poets Department” σηματοδοτεί το 11ο στούντιο άλμπουμ της Swift. Μαζί με το “The Black Dog”, θα περιλαμβάνει τρία bonus κομμάτια: “The Manuscript”, “The Bolter” και “The Albatross”.

Τα τραγούδια εμβαθύνουν στις προσωπικές εμπειρίες της Taylor Swift , ιδιαίτερα στο συναισθηματικό ταξίδι της μετά τον χωρισμό της με τον Joe Alvin τον Απρίλιο του 2023, αποτυπώνοντας θέματα λαχτάρας και ενδοσκόπησης.

Από την κυκλοφορία του κομματιού «The Black Dog» και την ανακοίνωση του άλμπουμ, το παγκόσμιο ενδιαφέρον αναζήτησης για τη φράση έχει αυξηθεί, με τους ψυχολόγους να σημειώνουν την απήχησή της ως μεταφορά για την κατάθλιψη και τη θλίψη, που συμβολίζει την απόσυρση από τις κάποτε αγαπημένες δραστηριότητες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Κοινή προσωπική μνήμη με τους θαυμαστές

Κατά τη διάρκεια της παράστασής της στη Σιγκαπούρη, η Taylor Swift εξέφρασε την χαρά της και αποκάλυψε ότι η πόλη έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη λόγω της μητέρας της, Andrea Swift.

«Η μαμά μου πραγματικά πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής της ηλικίας με τη μαμά, τον μπαμπά και την αδερφή της μεγαλώνοντας στη Σιγκαπούρη», είπε στο πλήθος.

«Πολλές φορές, λοιπόν, όταν ερχόμασταν εδώ για περιοδεία, η μαμά μου με έπαιρνε και με οδηγούσε μπροστά από το παλιό της σπίτι, όπου πήγαινε στο σχολείο. Έτσι, άκουγα για τη Σιγκαπούρη όλη μου τη ζωή».

Super Bowl 2024: Το παθιασμένο φιλί της Taylor Swift με τον Travis Kelce & τα δάκρυα χαράς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν ήξερα τα οικονομικά στοιχεία του συμβολαίου μου, απλώς το υπέγραψα»

HerNews ka

Emily Ratajkowski: Γιατί δεν έχει κάνει ακόμα κάτι με γυναίκα παρόλο που “θα ήθελε πολύ”;

HerNews ka

Εύα Καϊλή: Επιστρέφει στα καθήκοντά της στο Ευρωκοινοβούλιο

HerNews ka