HerNews.gr
Διεθνή

Ο Νεϊμάρ μετά την απιστία του: «Δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς εσένα» είπε για την έγκυο γυναίκα του

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ και η σύντροφός του Μπρούνα Μπιανκάρντι έχουν βάλει μεταξύ τους τρεις κανόνες, για όταν ο ποδοσφαιριστής πρόκειται να την απατήσει.

Πρόκεται για μία όχι τόσο συνηθισμένη σχέση, αφού η  28χρονη influencer που περιμένει το παιδί του Νεϊμάρ, του επιτρέπει να την απατάει, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Οι 3 κανόνες αναφέρουν ότι ο Νεϊμάρ θα πρέπει να είναι διακριτικός, να μην φιλάει καμία άλλη στο στόμα και φυσικά να χρησιμοποιεί πάντα προφυλακτικό.

Πρόσφατα όταν η σύντροφός του βρέθηκε στην Μύκονο, ο Νεϊμάρ φαίνεται ότι την απάτησε με την μπλόγκερ Φερνάντα Κάμπος. Η απιστία έγινε γνωστή και ο ποδοσφαιριστής θέλησε να ζητήσει δημόσια συγνώμη από την Μπιανκάρντι με ένα post στο Instagram του.

Η δημοσίευση στο Instagram

«Το κάνω αυτό για εσάς τους δύο (σ.σ. εννοεί τη σύντροφό του και το παιδί που περιμένουν) και την οικογένειά σου.

Να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Δεν χρειαζόταν. Αλλά σε χρειάζομαι στη ζωή μας.

Είδα πόσο εκτέθηκες και πόσο υπέφερες απ’ όλα αυτά και πολύ θα ήθελες να είσαι δίπλα μου. Και εγώ δίπλα σου. Εκανα ένα λάθος. Εκανα ένα λάθος μαζί σου.

Τολμώ να πω ότι κάνω λάθη κάθε μέρα εντός και εκτός γηπέδου. Αλλά τα λάθη μου στην προσωπική μου ζωή τα επιλύω στο σπίτι, ιδιωτικά με την οικογένεια και τους φίλους μου…

Όλα αυτά έχουν επηρεάσει έναν από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους στη ζωή μου. Η γυναίκα που ονειρευόμουν να είναι στο πλευρό μου, η μητέρα του παιδιού μου. Όλα αυτά έφτασαν και στην οικογένειά σου, που σήμερα είναι και οικογένειά μου.

Όλα αυτά έγιναν σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή όπως είναι η μητρότητα. Μπρου, ζήτησα ήδη συγγνώμη για τα λάθη μου, για την περιττή έκθεση αλλά νιώθω υποχρεωμένος να το κάνω και δημόσια. Εάν ένα προσωπικό θέμα έχει γίνει δημόσιο, η συγγνώμη πρέπει να δημοσιοποιηθεί.

Δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς εσένα. Η αγάπη μας για το μωρό μας θα νικήσει, η αγάπη μας ο ένας για τον άλλον θα μας δυναμώσει. Σε αγαπώ».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Aniston: Πιστεύει ότι θα βρει τον κατάλληλο σύντροφο έπειτα από 2 διαζύγια

HerNews ka

Ατρόμητη η Nicole Kidman: Πόζαρε με ένα φίδι τυλιγμένο στο λαιμό της για τη Vogue

HerNews ka

Η Chiara Ferragni «λύνει» τη σιωπή της: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό της με τον Fedez

HerNews ka