HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν και Χάρι: Δέχτηκαν ευχές απο τη Βασιλική οικογένεια

Μέγκαν και πρίγκιπας Χάρι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς γεννήθηκε η κόρη τους και χάρισανένα αδελφάκι στον μικρό Άρτσι. Φυσικά, η βασιλική οικογένεια έσπευσε να συγχαρεί το ζευγάρι με εγκάρδιες ευχές μέσω social media.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης τους, όπου και αποκάλυψαν το ξεχωριστό όνομά της. «Λίλιμπετ-Νταιάνα» είναι το όνομα του νεογέννητου μωρού τους, που γεννήθηκε 3 κιλά και 400 γραμμάρια.

Το όνομα του μωρού τιμά τη βασίλισσα και τη Lady D

Οι Σάσεξ θέλησαν να τιμήσουν την βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και την πριγκίπισσα Νταϊάνα, μητέρα του Χάρι. Η Λίλι γεννήθηκε στο Santa Barbara Cottage Hospital και χαίρει άκρας υγείας, όπως και η Μέγκαν.

Το παλάτι, έβγαλε ανακοίνωση για τα ευχάριστα νέα στις 6:34 μ.μ., μιάμιση ώρα μετά την ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Οι αξιωματούχοι του παλατιού δεν γνώριζαν πως το μωρό γεννήθηκε, μέχρι που βγήκε η ανακοίνωση στα social media. Η Λίλι είναι το 11ο δισέγγονο της Ελισάβετ.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανέβασε φωτογραφία των Μέγκαν και Χάρι από τον γάμο τους μαζί με ευχές για τη γέννηση του μωρού.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει στις αρχές του 2021 ότι περιμένει τον δεύτερο παιδί τους, με τη Μέγκαν Μαρκλ να έχει μια αποβολή το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα, στην κοινή τους συνέντευξή στην Όπρα Γουίνφρεϊ είχαν δηλώσει πως το φύλο του μωρού θα είναι κορίτσι και πλέον καλωσόρισαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Δείτε το ιδιωτικό της τζετ αξίας 150 εκατ. δολαρίων – Καθίσματα από κασμίρ, 2 μπάνια & άλλα

HerNews ka

Δυστύχημα στη Γαλλία: Άστεγοι έχασαν τη ζωή τους όταν παρασύρθηκαν από συρμό του Μετρό στο Παρίσι – Σοκαρισμένος ο οδηγός

HerNews ka

«Καμπανάκι» από τον Ίλον Μασκ για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας του Twitter

Her News b