HerNews.gr
Αφιερώματα

Brad Pitt: Τα τατουάζ του και η σημασία που κρύβει το κάθε ένα

Αν και συχνά τα καλύπτει στο κόκκινο χαλί, ο Brad Pitt είναι περήφανος ιδιοκτήτης μιας εκτεταμένης συλλογής τατουάζ, που κυμαίνονται από ένα ποίημα του 13ου αιώνα έως ένα σκίτσο ενός ρινόκερου.

Όσον αφορά την οικογένειά του, ο Brad Pitt έχει κυριολεκτικά κάτι για τον κάθε ένα ξεχωριστά με πολλά από τα σχέδια αφιερωμένα στα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του, Angelina Jolie.

Το πρώην ζευγάρι μοιραζόταν μια αγάπη για τα τατουάζ, αλλά η Angelina είπε στους Radio Times το 2014 ότι ο τότε σύζυγός της δεν ήθελε τα παιδιά τους να ακολουθήσουν τα βήματά τους.

Παρακάτω, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα σχέδιά του και θα εξερευνήσουμε τη σημασία τους.

«Παράλογα της ύπαρξης», Ötzi the Iceman και «Invictus»

Στον αριστερό του πήχη, ο Pitt έχει ένα από τα πρώτα του τατουάζ: μια γαλλική φράση που μεταφράζεται ως «η ζωή είναι παράλογη». Χρόνια αργότερα, πρόσθεσε ένα τατουάζ με την παλαιότερη μούμια του κόσμου, τον Ötzi the Iceman, στα αριστερά του ρητού. Και κάτω από αυτό το σκίτσο, έχει τη λέξη «Invictus» (που σημαίνει «ακαταμάχητος» ή «αήττητος» στα λατινικά) με έντονα κεφαλαία γράμματα.

Τα αρχικά της οικογένειας του

Μια μακριά, λεπτή κάθετη γραμμή έχει τατουάζ στο δεξί χέρι του Pitt, που τέμνεται με μια οριζόντια γραμμή ακριβώς κάτω από τον καρπό του για να σχηματίσει έναν σταυρό. Το γράμμα «Α», για την Αντζελίνα, είναι γραμμένο στην αριστερή πλευρά του σταυρού και στα δεξιά, έχει τα αρχικά και των έξι παιδιών τους: «Μ» για τον Μάντοξ, «Π» για τον Παξ, «Ζ» για τη Zahara, «S» για τη Shiloh, «K» για τον Knox και «V» για τη Vivienne.

Η ημερομηνία γέννησης της Angelina Jolie

Ο ηθοποιός  έχει με μελάνι τα γενέθλια της πρώην συζύγου του στο κάτω μέρος της κοιλιάς του στα Χμερ – την επίσημη γλώσσα της Καμπότζης, όπου γεννήθηκε ο Maddox. Αποκάλυψε το τατουάζ ενώ χαιρετούσε στους θαυμαστές το 2014.

Την “ζωγραφιά” της Angelina Jolie

Το σχέδιο στο κάτω μέρος της πλάτης του ηθοποιού μπορεί να μοιάζει με ένα σωρό τυχαίες γραμμές, αλλά η Jolie φέρεται να σχεδίασε η ίδια τα σχέδια και μετά ο Pitt τα σημάδεψε μόνιμα.

Ποίημα του Rumi και άνθρωπος σκιά

 Πριν από το γάμο του το 2014 με την Jolie, ο Brad Pitt έκανε τατουάζ ένα κείμενο του Τζαλάλ αλ-Ντιν Μοχαμάντ ιμπν Μπαλκί – γνωστός και ως Rumi. του δεξιού του δικεφάλου. Λέει, “Υπάρχει ένα πεδίο, πέρα ​​από όλες τις έννοιες του σωστού και του λάθους. Θα σε συναντήσω εκεί.” Δίπλα στο ποίημα του Rumi έχει τη μαύρη σιλουέτα ενός άνδρα που στέκεται πάνω από τη σκιά του.

Κρανίο και ρινόκερος

Ο Brad Pitt έγινε πρωτοσέλιδο όταν φόρεσε μια φούστα στην πρεμιέρα του «Bullet Train» στο Βερολίνο τον Ιούλιο του 2022 — αλλά μαζί με αυτό αποκάλυψε επίσης δύο φαινομενικά νέα τατουάζ. Το περίγραμμα ενός κεφαλιού ρινόκερου σκιαγραφείται στο ένα πόδι και ένα ανθρώπινο κρανίο στο ίδιο στυλ στο άλλο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Montserrat Caballé: H Google τιμά την Ισπανίδα σοπράνο, 89 χρόνια από τη γέννηση της

Her News

Μποτιτσέλι: Σαν σήμερα “φεύγει” ο κορυφαίος ζωγράφος – 3 μυστικά που κρύβει ο πίνακας “Η Άνοιξη”

Her News b

Στο Πάρα Πέντε: Σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια έκανε πρεμιέρα – Οι ατάκες που “άφησαν” ιστορία

HerNews ka