HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Χαμός στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»- Αποχώρησε εκνευρισμένος

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου μεταξύ της Χρύσλας Γεωρακοπούλου και του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Αφορμή για τον τεράστιο εκνευρισμό του Ανδρέα Μικρούτσικου στάθηκε η ερώτηση που του έκανε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου «πόσες ώρες μιλούσες;» τη στιγμή που εκείνος έλεγε ότι στα 30 χρόνια του αφιερώματος που του έκαναν στον ΑΝΤ1 του έκαναν κάποιες ερωτήσεις που απαντούσε για διάφορες εκπομπές του καναλιού.


«Πόσες ώρες να πεις στα ξαδέρφια σου. Να πεις πόσες ώρες στα ξαδέρφια σου, καλοπροαίρετα» απάντησε με έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Λίγα λεπτά μετά προσπαθώντας να ηρεμήσει την κατάσταση η Κατερίνα Καινούριου άλλαξε θέμα και τοποθετήθηκε για την Μαρία Ηλιάκη, ενώ σε κάποια στιγμή ρώτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο τι έχει και εκείνος της απάντησε: «Τίποτα σκέφτηκα πόσες ώρες θα κάτσω ακόμα εδώ» και αμέσως σηκώθηκε από την καρέκλα του και αποχώρησε.

Αμέσως η Κατερίνα Καινούριου ζήτησε να επιστρέψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να λύσουν την παρεξήγηση λέγοντας πως «Δεν μου αρέσει να φεύγει κανένας συνεργάτης μου και ειδικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

«Mad Video Music Awards 2022»: Έρχονται για τρίτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA

Her News

Αλέξης Γεωργούλης: Όσα δήλωνε για την κακοποίηση στον χώρο εργασίας

Her News

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ο κύκλος του «Στην Υγεία Μας» έχει κλείσει μέσα μου»

HerNews ka