HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδο και τον Βουλευτή Β’ Πειραιά Δημήτρη Μαρκόπουλο

Ο υποψήφιος Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών Γιώργος Βάλλης λίγες μέρες πριν τις εκλογές κάνει ολοένα και περισσότερες σημαντικές συναντήσεις με προτεραιότητα το μέλλον του κλάδου του.

Αυτή τη φορά συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδο, ο οποίος σύμφωνα με τον Γιώργο Βάλλη έχει στηρίξει έμπρακτα και θερμά και έχει καταβάλλει προσπάθειες, ώστε να βοηθήσει στην δίκαιη φορολόγηση των ναυτικών στα ιδιωτικά σκάφη.

Γιώργος Βάλλης και Κώστας Κατσαφάδος συμφώνησαν πως πρέπει να επιμείνουν και να πιέσουν ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.

«Τον ευχαριστώ θερμά για όλη τη στήριξη που έχει δείξει για τον χώρο μας και τα πληρώματα, που βρίσκεται συνεχώς δίπλα σε εμάς και στον θαλάσσιο τουρισμό» δηλώνει ο υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Βάλλης.

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα και πολύ εποικοδομητική συνάντηση, πραγματοποίησε επίσης ο Γιώργος Βάλλης με τον Βουλευτή Β’ Πειραιά, Δημήτρη Μαρκόπουλο.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, διαβεβαίωσε πως έχουν την πλήρη στήριξή του και πως θα στηρίξει έμπρακτα τον αγώνα των πληρωμάτων για τη δίκαιη φορολόγηση των συναδέλφων που εργάζονται σε ιδιωτικά σκάφη.

Γιώργος Βάλλης: Συνάντηση του υποψήφιου Προέδρου με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

INSTAGRAM

FACEBOOK

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Διέκοψε τη συναυλία της στη Ρόδο η Ελένη Βιτάλη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Her News

Κορωνοϊός: 2.570 νέα κρούσματα, 506 διασωληνωμένοι, 51 θάνατοι

Her News b

Σήμερα η κηδεία του Γιώργου Μπόμπολα στο Α’ νεκροταφείο

Her News