HerNews.gr
Διεθνή

Rihanna: Σε 5 εβδομάδες από σήμερα η μεγάλη της επιστροφή στη σκηνή του Super Bowl!

Η Rihanna θα κάνει το πολυπόθητο “comeback” στο Super Bowl τον επόμενο μήνα, όταν θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του σόου. Η τραγουδίστρια του «Disturbia» θύμισε στους θαυμαστές της την εμφάνισή της (που δεν νομίζω ότι κανείς έχει ξεχάσει).

«5 εβδομάδες από σήμερα» γράφει η λεζάντα του βίντεο με την Rihanna που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός του NFL στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NFL (@nfl)

Στο βίντεο βλέπουμε την Rihanna να φοράει ένα φούτερ το οποίο έχει τυπωμένη τη φωτογραφία με την οποία έγινε η ανακοίνωση ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια θα επιστρέψει ξανά στη σκηνή.

Η Rihanna θα είναι η πρώτη ερμηνεύτρια στο ανανεωμένο Apple Music Super Bowl Halftime Show . Το Super Bowl LVII θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Glendale της Αριζόνα. Η παραγωγή της σειράς θα γίνει από την DPS με τον Roc Nation, τον Jesse Collins ως εκτελεστικό παραγωγό και τον Hamish Hamilton ως σκηνοθέτη.

Πάνω από 120 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν το  Super Bowl LVI Halftime Show το 2021 και του απονεμήθηκαν πρόσφατα τρία Creative Emmy .

Οι προηγούμενες παραστάσεις του Super Bowl Halftime Show περιελάμβαναν τους:The Weeknd, Jennifer Lopez, Shakira, Beyoncé, Justin Timberlake, Lady Gaga, Katy Perry, Bruno Mars, Prince, Madonna και άλλους.

Το Super Bowl LVI  ήταν ένας αγώνας αμερικανικού ποδοσφαίρου που παίχτηκε για τον καθορισμό του πρωταθλητή της Εθνικής Λίγκας Ποδοσφαίρου (NFL) για τη σεζόν 2021.

Ο πρωταθλητής της Εθνικής Διάσκεψης Ποδοσφαίρου (NFC) Λος Άντζελες Ραμς νίκησε τον πρωταθλητή της Αμερικανικής Συνδιάσκεψης Ποδοσφαίρου (AFC) Σινσινάτι Μπένγκαλς , με 23–20.

Ο αγώνας διεξήχθη στις 13 Φεβρουαρίου 2022, στο SoFi Stadium στο Inglewood της Καλιφόρνια , το εντός έδρας γήπεδο των Rams, σημειώνοντας το δεύτερο συνεχόμενο και δεύτερο συνολικά Super Bowl με μια ομάδα να παίζει και να κερδίζει στο γήπεδο της έδρας της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ουκρανία: Τραγωδία με συντριβή ελικοπτέρου – Νεκρός ο υπ. Εσωτερικών, 2 παιδιά και 13 ακόμη άνθρωποι

Her News

Αποκαλύφθηκε το μοναδικό όνομα του δεύτερου παιδιού της Rihanna και του A$AP Rocky

HerNews ka

Harry Styles για επανασύνδεση των One Direction: «Ποτέ μη λες ποτέ»

HerNews ka