HerNews.gr
Διεθνή

Harry Styles για επανασύνδεση των One Direction: «Ποτέ μη λες ποτέ»

Έχουν πολλή Ιστορία … και ο Harry Styles δεν είναι ακόμα διατεθειμένος να φύγει για πάντα από αυτήν.

Ο Harry Styles μίλησε για το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής επανένωσης του συγκροτήματος One Direction κατά τη διάρκεια του τελικού “The Late Late Show” του James Corden την Πέμπτη.

«Ναι ή όχι, θα γίνει επανένωση των One Direction; Θα συμβεί ποτέ;» είπε ο Styles καθώς διάβαζε την ερώτηση στο τμήμα “Spill Your Guts or Eat Your Guts” .

«Φοβάμαι ότι δεν είναι ερώτηση ναι ή όχι», απάντησε ο Harry Styles . «Νομίζω ότι δεν θα έλεγα ποτέ σε αυτό. Αν υπήρχε κάποια στιγμή που θέλαμε να το κάνουμε, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα το κάναμε».

Οι One Direction — αποτελούμενοι από τους Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne και Zayn Malik ανακοίνωσαν ότι βρίσκονταν σε «διάλειμμα» το 2015 , ένα χρόνο αφότου ο Malik αποχώρησε από το συγκρότημα και έκανε το πενταμελές πλήρωμα τετράδα.

Αν και το boyband είπε ότι θα ήταν σε παύση 18 μηνών, δεν έχουν ακόμη επανενωθεί και όλα τα μέλη έχουν συνεχίσει να ακολουθούν σόλο καριέρα.

Ο Corden, ένας μακροχρόνιος θαυμαστής και υποστηρικτής των One Direction, συχνά προσκαλούσε ορισμένα μέλη του συγκροτήματος να εμφανιστούν στη εκπομπή του «Carpool Karaoke».

Ο Styles και ο Horan, και οι δύο 29 ετών, είχαν και οι δύο βρεθεί ως καλεσμένοι στην εκπομπή κατά τη διάρκεια της σόλο καριέρας τους και ήταν φιλοξενούμενοι οικοδεσπότες της εκπομπής ερήμην του Corden.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, αναφέρθηκε ότι το boyband θα επανενωθεί στο τελευταίο επεισόδιο της βραδινής πορείας του Corden.

Αλλά η εκπομπή έκλεισε γρήγορα τις εικασίες στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, λέγοντας ότι δεν υπήρχε αλήθεια στη φήμη.

«Κανείς δεν αγαπά τα αγόρια περισσότερο από εμάς… αλλά αυτή η ιστορία απλά δεν είναι αληθινή», ανέφερε εν μέρει  το tweet.

Ο Corden  ανακοίνωσε την αποχώρησή του  από το “The Late Late Show” τον Απρίλιο του 2022, λίγο πριν ανανεώσει το συμβόλαιό του για όγδοο και τελευταίο έτος.

Η  τελευταία μετάδοση της βραδινής εκπομπής  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή — και το CBS μετέδωσε μια ειδική εκπομπή στην prime-time νωρίτερα το βράδυ για να πει αντίο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Will Smith: Αποκαλύπτει ότι έχασε 30 κιλά για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

HerNews ka

Kanye West: Έβαλε οδοντοστοιχία από τιτάνιο αξίας 850.000 δολαρίων

HerNews ka

Κέιτ Μος: Αθώωσε τον Τζόνι Ντεπ σε μια κατάθεση 3 λεπτών

Her News