HerNews.gr
Beauty

Beauty trends 2023: Θα τα αγαπήσετε από την πρώτη κιόλας δοκιμή!

To 2023 ήρθε να φέρει μοναδικά beauty trends, τα οποία θα αντικαταστήσουν τις μέχρι τώρα συνήθειες σου και ταυτόχρονα θα ανανεώσουν την εμφάνιση σου. Οι experts θέλησαν να μοιραστούν τα δικά τους μυστικα μαζί σου, ανανεώνοντας το χτένισμα σας, το μανικιούρ σας και αλλάζοντας εξ’ολοκλήρου τη ρουτίνα περιποίησης σας.

# Πλαϊνές χωρίστρες

Οι πλαϊνές χωρίστρες επανέρχονται ξανά και το πρώτο βήμα το έκανε η αγαπημένη μας Zendaya. Όπως και με πολλές άλλες τάσεις, έτσι και η συγκεκριμένη είναι σίγουρα διαχρονική και έχει ξεκινήσει από το 2000. Η αναγγένηση λοιπόν του λεγόμενου “side parting” θα γίνει must-have τη φετινή χρονιά. Αξίζει να το δοκιμάσετε, αφού έμπνευση αποτέλεσαν οι μούσες. Λείο και κομψό αυτό το χτένισμα ήρθε για να μείνει. Επίσης, προσθέτει όγκο στα μαλλιά.

beauty trends 2023

# Amelie bob

H αγαπημένη και διαχρονική ταινία “Amelie” εκτός από την μοναδική μουσική, το στύλ της πρωταγωνίστριας είναι τόσο κομψό όσο κανένα άλλο.Το bob κούρεμα έχει γίνει άκρως τολμηρό και είναι ιδανικό για όσες γυναίκες λατρεύουν τη μόδα Ωστόσο, το Amelie Bob είναι η νέα τάση του 2023 και είναι ιδανική για οβάλ πρόσωπα, δίνοντας μια αίσθηση καθαρών γραμμών στο πρόσωπο. Επίσης, αναδεικνύεται σε χτενίσματα wavy hair και στεγνώνει πολύ εύκολα. Κάποιοι το ονομάζουν και box hair.

Beauty trends

# Airbrush nails

Tα Airbush nails εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 2022, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν και το 2023. Φαίνεται, μάλιστα, να το λατρεύουν αρκετές celebrities, όπως είναι η Megan Thee Stallion. Aυτή η τάση σου επιτρέπει να γίνεις πιο δημιουργική σε σχέση με τις άλλες nails τεχνικές. Μια μηχανή αερογράφου μπορεί να δημιουργήσει και μόνη της το αποτέλεσμα που θέλεις χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθείς το κομμωτήριο. Λίγες σταγόνες χρώματος κάνουν θαύματα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Thee Stallion (@theestallion)

# Ίδιαίτερη έμφαση στον επιδερμικό φραγμό

Η αλήθεια είναι πως το 2022 είχε γίνει μεγάλη συζήτηση για το πόσο σημαντικό είναι να προστατεύσεις τον επιδερμικό φραγμό εστιάζοντας σε μεγάλο βαθμό στο μακροβίωμα. Τα συστατικά που είναι ιδανικά πρέπει να μην περιέχουν αλκοόλ, υπεροξείδιο του βενζουλίου κτλ. Υπάρχουν φυσικά και θεραπείες που είναι βασισμένες κυρίως σε προβιοτικά, ο οποίος συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της ακμής και της ροδόχρους ακμής.

Beauty trends

# Υβριδικά skincare προϊόντα

Η αλήθεια είναι πως στο κομμάτι της μόδας και της ομορφιάς, όλες έχουμε στραφεί στο μινιμαλισμό. Συνεπώς, και στις μινιμαλιστικές ρουτίνες skincare φόρμουλες. Αυτό σημαίνει πως τα συστατικά που έχει ανάγκη η επιδερμίδα, μπορούν να βρεθούν μόνο σε ένα προϊόν. Σύμφωνα μάλιστα με τη διάσημη δερματολόγο Dr.Sam Bunting. “αφορά την αντικατάσταση του layering και επικεντρωνόμαστε στο super-layer “.

Τελικά το δεντρολίβανο μακραίνει τα μαλλιά;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Το must του καλοκαιριού για τέλειο μαύρισμα είναι το Magic Sun Solarium στον Πειραιά!

Her News

Έλενα Χριστοπούλου: Tόλμησε ξεκάθαρα το πιο εκκεντρικό μακιγιάζ

HerNewskl

Beyoncé: Μας δείχνει για πρώτη φορά τα φυσικά της μαλλιά

HerNews ka