HerNews.gr
Beauty

Έλενα Χριστοπούλου: Tόλμησε ξεκάθαρα το πιο εκκεντρικό μακιγιάζ

Έλενα Χριστοπούλου-hernews

Η Έλενα Χριστοπούλου τολμά να υιοθετήσει την πιο εκκεντρική τάση στο μακιγιάζ! Ο λόγος για το κατακίτρινο, έντονο eyeliner που έχει γίνει το #1 trend τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Έλενα Χριστοπούλου

Αυτή η τάση δεν περιορίζεται μόνο σε μελαχρινές ή ξανθές, αλλά αποδεικνύεται εξίσου εντυπωσιακή σε κάθε τύπο εξωτερικού. Ωστόσο, αυτό το μακιγιάζ απαιτεί μια τόλμη για να το υιοθετήσει κανείς…

Έλενα Χριστοπούλου: Tόλμησε ξεκάθαρα το πιο εκκεντρικό μακιγιάζ

Η Έλενα Χριστοπούλου εμφανίστηκε στην εκπομπή “Πρωινό μας” φορώντας ένα κατακίτρινο, χοντρό eyeliner που ανήκει στις τάσεις του μακιγιάζ από τα ’80s και αναμένεται να κατακτήσει τις καρδιές μας για αρκετό καιρό. Πρέπει να θυμίσουμε, βέβαια, ότι η Έλενα Χριστοπούλου είχε ήδη παρουσιάσει ένα παρόμοιο μακιγιάζ με πράσινο eyeliner, γράφοντας ιστορία. Αν έχεις σκούρα μάτια, αυτός ο τύπος μακιγιάζ θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου στο έπακρο.

Αν θέλεις να ακολουθήσεις την τάση στο έπακρο, μπορείς ακόμα να προχωρήσεις και να προσθέσεις χρώμα και στο κραγιόν σου. Αν είσαι ένα κορίτσι που αγαπά το ρίσκο και το ξεχωριστό, τότε αυτή η τάση είναι για εσένα!

Το κατακίτρινο eyeliner αποτελεί ένα δροσερό και τολμηρό statement για το μακιγιάζ σου. Ανανεώνει την κλασική εμφάνιση και προσδίδει μια ανατρεπτική πινελιά. Για να το επιτύχεις, αρχίζεις με ένα καλά ετοιμασμένο βλέφαρο, χρησιμοποιώντας primer για να διατηρηθεί σταθερό.

Έπειτα, εφαρμόζεις το κατακίτρινο eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων, δημιουργώντας μια έντονη γραμμή.

Μπορείς να το εφαρμόσεις απαλά για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα ή να το ενισχύσεις και να το κάνεις πιο έντονο ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ και τολμηρότητα.

Χριστίνα Μπόμπα: Υιοθέτησε το τέλειο beach look και ανυπομονούμε να το αντιγράψουμε!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χείλη: Τι μπορεί να συμβαίνει όταν σκάνε

Her News b

Χτένισμα: 4 τρόποι για να “κρύψετε” τα άλουστα μαλλιά!

HerNewskl

Hailey Bieber: Άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της και γίνεται το επόμενο next big thing!

HerNewskl