HerNews.gr
Διεθνή

Beyoncé: Στην σκηνή μαζί με την κόρη της Blue Ivy σε συναυλία στο Ντουμπάι έπειτα από 5 χρόνια απουσίας

H πολυπόθητη επιστροφή της Beyoncé  μετά από 5 ολόκληρα χρόνια απουσίας ήταν οικογενειακή υπόθεση.

Η 11χρονη Blue Ivy ανέβηκε με τη μητέρα της στη σκηνή κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της Beyoncé στα εγκαίνια του ξενοδοχείου Atlantis The Royal στο Ντουμπάι το βράδυ του Σαββάτου.

Η κόρη της Beyoncé βγήκε κατά τη διάρκεια του «Brown Skin Girl φορούσε κόκκινα, ήταν άκρως λαμπερή και χαρούμενη και χόρευε μαζί με την μαμά της. Είχε μικρόφωνο, αλλά δεν τραγούδησε.

Η Beyoncé είπε επίσης στον κόσμο ότι ο σύζυγός της, Jay-Z, ήταν εκεί με τους γονείς της, Tina και Mathew Knowles, καθώς και τα 5χρονα δίδυμα Rumi και Sir.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @beysangs

Κατά τη διάρκεια της μιάμιση ώρας παράστασης, η οποία, όπως μας λέγεται, ξεκίνησε με καθυστέρηση πάνω από μία ώρα, οι θαυμαστές αναγκάστηκαν να βάλουν τα τηλέφωνά τους σε θήκες και μάλιστα τους έκαναν παρατήρηση από την ασφάλεια αν τους εντόπιζαν να τραβούν φωτογραφίες.

Ξεκίνησε το σόου της με το “At Last” της Etta James και ερμήνευσε επιτυχίες όπως τα “Beautiful Liar”, “Halo” και “Crazy in Love”. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ωστόσο,  δεν παρουσίασε κάτι νέο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @beysangs

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ηlivανέβηκε στη σκηνή μετά από 5 χρόνια με την τελευταία να είναι το Global Citizen Festival στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής, τον Δεκέμβριο του 2018

Και φυσικά η επιστροφή της δεν θα μπορούσε να είναι καθόλου φθηνή, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, φημολογείται πως για την live εμφάνισή της με αφορμή τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου στο Ντουμπάι, Atlantis The Royal Hotel, έλαβε 24 εκατομμύρια δολάρια.

Beyoncé

Τέλος στη λαμπερή βραδιά, ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους που έδωσαν το παρών βρέθηκαν η Huda Kattan, ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών Huda Beauty, μαζί με την αδερφή της, Mona, αλλά και οι ανιψιές της πριγκίπισσας Diana, Lady Eliza και Lady Amelia Spencer. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Έρχεται πιο σύντομα από ότι περίμενες ο τριήμερος γάμος!

Her News b

Michael Jackson: Οι κληρονόμοι του κερδίζουν 900 εκατ. δολάρια από την πώληση των επιτυχιών του

HerNews ka

Paris Hilton: Ανέβηκε στη σκηνή του Super Bowl και ερμήνευσε το “Stars Are Blind” με στολή μαζορέτας

HerNews ka