HerNews.gr
Μόδα

Beyoncé: Το φόρεμα που φόρεσε στο “comeback” της σχεδιάστηκε στην Ουκρανία-Τι μήνυμα ήθελε να περάσει

Στην πολυσυζητημένη συναυλία που έδωσε η Beyoncé  στα εγκαίνια του ξενοδοχείου Atlantis The Royal στο Ντουμπάι το βράδυ του Σαββάτου, άλλαξε αρκετές φορές ρούχα.

Μέσα σε αυτά, ήταν και ένα μίνι φόρεμα σε ροζ χρώμα με διακοσμητικά κρύσταλλα και εντυπωσιακό σχέδιο στο μπούστο, το οποίο φόρεσε στο κλείσιμο της συναυλίας. Το συγκεκριμένο φόρεμα σχεδιάστηκε από τον Ουκρανό σχεδιαστή, Ivan Frolov, ιδρυτή του brand Frolov. 

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ivan Frolov, το φόρεμα δημιουργήθηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, κάτω από βομβαρδισμό, και μερικές φορές χωρίς φως.

«Ο καθένας μας χρειάζεται έμπνευση στη δουλειά του, ο καθένας μας αγαπά τα όνειρά του. Έρχεται μια μέρα που ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα, αν και σε αυτό το σημείο δεν ονειρεύεσαι τόσο έντονα όσο παλιά.

Στη χώρα μου, ο πόλεμος που αφαιρεί καθημερινά τις ζωές των Ουκρανών, καταστρέφει τις τύχες και τα όνειρα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων. Και προς το παρόν το μόνο όνειρο που με εμπνέει και προσθέτει δύναμη είναι το όνειρο της νίκης της Ουκρανίας.

Η δημιουργία μιας εικόνας για τη @beyonce ήταν ένα από τα αγαπημένα μου όνειρα κατά τη διάρκεια των προπολεμικών χρόνων, αλλά πραγματοποιήθηκε τώρα, σε μια εποχή δύσκολων δοκιμασιών για τη χώρα μου, χάρη στη σκληρή και επίπονη δουλειά της ανιδιοτελούς και δημιουργικής, επαγγελματικής ομάδας @TAG, σε διάφορα μέρη της κόσμος και στο σπίτι μας στο Κίεβο κάτω από βομβαρδισμό, και μερικές φορές χωρίς φως» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Ουκρανός σχεδιαστής του φορέματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivan Frolov (@ivfrolov)

Πολλές ακόμη διασημότητες έχουν φορέσει δημιουργίες του Ουκρανικού brand, ανάμεσά τους η Dua Lipa, η Doja Cat και η Gewn Stefani. Με ανακοίνωσή του, ο Ουκρανός σχεδιαστής, δήλωσε πως η εμφάνιση της Beyonce “δείχνει πως ό,τι και να γίνει, τα Ουκρανικά brands συνεχίζουν να δείχνουν στον κόσμο την αντίστασή τους και την κουλτούρα τους”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Hailey Bieber πρωταγωνιστεί και φέτος στη νέα χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Calvin Klein

HerNewskl

Βίκυ Καγιά: Η λαμπερή εμφάνιση της στις Κάννες – Τι φόρεσε στο after party

HerNews ka

Καλοκαιρινά ρούχα για κάθε ώρα της ημέρας – Οι πιο must επιλογές

Her News