HerNews.gr
Μόδα

Η Hailey Bieber πρωταγωνιστεί και φέτος στη νέα χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Calvin Klein

Η Calvin Klein πάντα έχει τον τρόπο να συνδυάζει την κλασική μόδα με μια δόση μοντέρνου στυλ. Η εκσυγχρονισμένη αισθητική της συλλογής Holiday 2023 αντανακλά την απλότητα και την κομψότητα των ’90s, ενώ ταυτόχρονα δίνει μια φρέσκια πνοή με τον σύγχρονο τρόπο παρουσίασης.

Calvin Klein

Η Hailey Bieber φαίνεται να εκπροσωπεί άψογα τον κόσμο της Calvin Klein με τα outfits που επιλέγει να φορέσει. Από τα slip dresses με τη μοντέρνα αίσθηση μέχρι τα πολυμορφικά πανωφόρια και τα denim essentials, η σειρά φαίνεται να επικεντρώνεται σε κομμάτια που μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορες περιστάσεις. Είναι ενθουσιαστικό να βλέπεις πώς μια συλλογή μπορεί να προσφέρει κάτι για κάθε στιλ και περίσταση.

Το μείγμα μεταξύ κλασικού denim και των πολυμορφικών πανωφοριών δίνει στη σειρά έναν πολύ επιθυμητό αέρα πρακτικότητας και στυλ. Είναι η ιδανική στιλιστική πρόταση για δώρα και για την δική μας γκαρνταρόμπα. Η Calvin Klein συνεχίζει να εντυπωσιάζει, συνδυάζοντας άριστα το παρελθόν με το παρόν, δημιουργώντας μια συλλογή που αγκαλιάζει τον κλασικό της χαρακτήρα με μια φρέσκια, σύγχρονη προσέγγιση.

Η Hailey Bieber πρωταγωνιστεί και φέτος στη νέα χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Calvin Klein

Calvin Klein

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Lily Colllins: Η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της στο Academy Museum Gala 2022

HerNewskl

Jennifer Lopez: Φόρεσε το πιο φλογερό κόκκινο φόρεμα που αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της

HerNews ka

Μαγιό: Τα must-have σχέδια που θα αναδείξουν τη σιλουέτα σου!

HerNewskl