HerNews.gr
Διεθνή

Kanye West: Βγήκε για φαγητό με τη νέα του “σύζυγο” και την κόρη του North

Η μεγαλύτερη κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West εθεάθη να δειπνεί με τον μπαμπά της και τη «σύζυγό του», Bianca Censori , την Κυριακή.

Η Daily Mail έλαβε φωτογραφίες του Kanye, και της Bianca Censori  που περίμεναν την 9χρονη να φτάσει στο Nobu στο Μαλιμπού.

Στη συνέχεια, μια ομάδα ασφαλείας εθεάθη να κατεβάζει τη North και μια από τις φίλες της στο ιαπωνικό εστιατόριο.

Ο Kanye West ο οποίος φορούσε μια μαύρη μπαντάνα γύρω από το πρόσωπό του και ένα στρατιωτικό πράσινο τζάκετ με μαύρο cargo παντελόνι, φορούσε μια χρυσή ταινία στο αριστερό του δαχτυλίδι στα κουμπιά.

Φωτογραφία από Dailymail

Ο Censori, εν τω μεταξύ, φορούσε ένα oversize δερμάτινο μπουφάν με ασορτί μαύρο καλσόν. Ολοκλήρωσε το σύνολο με μια καφέ χιαστί τσάντα και ένα ζευγάρι γούνινες, λευκές μπότες μέχρι το γόνατο.

Η οικογενειακή έξοδος έρχεται σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τις αναφορές ότι ο Kanye και η Bianca πραγματοποίησαν μια μη νόμιμη τελετή γάμου στο Μπέβερλι Χιλς.

Η  Kim υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου. Το πρώην ζευγάρι, διευθέτησε το διαζύγιό του τον Νοέμβριο του 2022.

Η Censori, η οποία έμοιαζε εντυπωσιακά με το αστέρι των “Kardashians” πριν κόψει τα μαλλιά της και τα βάψει ξανθά, δεν είχε αρέσει ιδιαίτερα στην Kim από τότε που άρχισε να εργάζεται με πλήρη απασχόληση στη Yeezy τον Νοέμβριο του 2020.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Ο 77χρονος Ρόμπερτ Ντε Νίρο δουλεύει ακατάπαυστα για να ψωνίζει η πρώην του

Her News b

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στη Σκωτία η σορός της και λαϊκό προσκύνημα για τέσσερις ημέρες – Αγρυπνία απόψε για Κάρολο και βασιλική οικογένεια

Her News

Μαρία Μενούνος για τη μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας: «Σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα μεγαλώσει μόνος του το παιδί μας»

Her News