HerNews.gr
DECORNEWS

Σύνθεση με καμβάδες: Η νέα ταση στο Decor – Ιδέες για να διακοσμήσεις το χώρο σου

Η διακόσμηση των τοίχων με καμβάδες και κυρίως η σύνθεση τους, αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Το βλέπουμε συνεχώς στο Pinterest, αλλά και σε όλες τις προτάσεις διακοσμητών ανα τον κόσμο.

Οι συνθέσεις με καμβάδες της επιλογής σας, είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους για να δημιουργήσετε ξεχωριστές διακοσμήσεις τοίχων, με την αισθητική να μπορεί να διαμορφωθεί από κλασσική έως και μοντέρνη.
Η Vipart.gr παρουσιάζει υπέροχες προτάσεις που θα ανανεώσουν το χώρο σας και θα σας κάνουν να αισθάνεστε υπέροχα μέσα σε αυτόν.

Το να επιλέξετε αυτή την τάση του Decor σε δωμάτια με τοίχους μεγάλης επιφάνειας, πραγματικά μπορούν να αλλάξουν ριζικά τη διακόσμηση αλλά και την όλη ατμόσφαιρα.

Η δημιουργία μιας σύνθεσης με καμβάδες, δημιουργεί ένα είναι πραγματικά καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Μπορείτε να επιλέξετε μια σύνθεση, είτε με περισσότερους και μικρότερους καμβάδες, είτε με λιγότερους και μεγαλύτερους.

Οι αποχρώσεις, τόσο στους καμβάδες, όσο και στο περιεχόμενό τους, είναι δική σας προσωπική απόφαση. Μπορείτε να επιλέξετε μια χρωματική αρμονία ανάμεσα στον τοίχο και τις αποχρώσεις που συνολικά επικρατούν στον χώρο, ή χρωματικές αντιθέσεις. 

Η χρήση του ασπρόμαυρου σε συνθέσεις με καμβάδες, είναι ένας συνδυασμός που ταιριάζει με τα περισσότερα διακοσμητικά στυλ.  

Σε χώρους minimal αισθητικής μια σύνθεση με καμβάδες που καλύπτει έναν ολόκληρο τοίχο μπορεί να αποτελεί το κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο του χώρου.

Σε χώρους που έχετε επιλέξει Boho ή Ethnic στυλ, μια σύνθεση καμβάδων σε αντίστοιχα χρώματα, θα δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

Οι λευκοί τοίχοι ταιριάζουν με έντονες αποχρώσεις, ενώ η χρήση και μοντέρνων θεμάτων με σκίτσα είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τρόπος για να «σπάσετε» το κλασσικό στυλ.

Σπάζοντας τη μονοτονία, τα υπέροχα χρώματα και τα μοναδικά σχέδια μπορείτε να τα βρείτε με ένα κλικ ΕΔΩ!

Οι συνθέσεις καμβάδων σε φυσικές αποχρώσεις, ταιριάζουν σε σπίτια τόσο κλασσικής όσο και μοντέρνας διακόσμησης, αφού δημιουργούν ένα κομψό αποτέλεσμα.
Μπορείτε να τοποθετήσετε μια σύνθεση πάνω από έπιπλα χαμηλού ύψους, φροντίζοντας αυτή να ξεκινά λίγο μετά το τέλος του επίπλου. Αυτό το tip διακόσμησης προσφέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Ο τοίχος πάνω από τον καναπέ είναι ο πιο κατάλληλος για την δημιουργία μιας σύνθεσης καμβάδων.

Κάτι που λατρεύουμε είναι η σύνθεση με καμβάδες απο προσωπικές σας φωτογραφίες.

Στη Vipart.gr μπορείτε να εκτυπώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε ότι μέγεθος θέλετε, ώστε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τις πιο όμορφες αναμνήσεις σας!
Κλείνοντας, οι συνθέσεις με καμβάδες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος διακόσμησης  και σε επαγγελματικούς χώρους!

Vipart.gr

Γενναδίου 24, Περιστέρι
Tηλ: 2105716509

Φιλωνος 65, Πειραιάς
Τηλ: 2104223312

Decor: Ταπετσαρίες & καμβάδες η τάση στη διακόσμηση το 2023

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Παιδικό δωμάτιο: 5 ιδέες για ονειρικό ταβάνι

Her News

Η κυματιστή οροφή στο Barbouni του Costa Navarino εντυπωσιάζει για την οικολογία της

Her News b

Cluttercore: Το αντίθετο του μίνιμαλ στη διακόσμηση

Her News b