HerNews.gr
Μόδα

Viktor & Rolf: Τα φορέματα Optical illusion στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, αψηφούν τη βαρύτητα!

Κάποιος απενεργοποίησε τη βαρύτητα για την επίδειξη μόδας των Viktor & Rolf στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Στις 25 Ιανουαρίου, ο οίκος μόδας παρουσίασε τη συλλογή του για την άνοιξη του 2023, η οποία περιγράφεται ως «μια παρέλαση ονειρικών αλλά σουρεαλιστικών κατασκευών».

 Η σειρά, που ονομαζόταν “Late Stage Capitalism Waltz”, περιείχε αιωρούμενα φορέματα και δραματικούς κορσέδες που ήταν ανάποδα και μέσα προς τα έξω.

Ένα μοντέλο, μια αλογοουρά σε στιλ μπουφάν, περπάτησε στην πασαρέλα με έναν δομικό κορσέ προσαρτημένο σε μια κρεμ και μελί τουαλέτα τοποθετημένη οριζόντια κατά μήκος του μπούστου. Το περίεργο σχέδιο δημιούργησε την ψευδαίσθηση ότι το φόρεμα αψηφούσε τη βαρύτητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

 Ένα άλλο μοντέλο άνοιξε τη σκηνή σε ένα εντελώς ανάποδο σύνολο. Η μπλε φούστα Cinderella κάλυπτε το πρόσωπό της καθώς περπατούσε.

Η αφηρημένη αίσθηση του σουρεαλισμού από την παράσταση συνδύαζε την υψηλή ραπτική με την πρωτοπορία. Τα πρόσθετα ρούχα της συλλογής ήταν εξίσου ιδιέτερα: ένας αστραφτερός ασημένιος κορσές πάνω από μια κλιμακωτή φούστα,  και ένα φόρεμα που φαινόταν να περπατά δίπλα στο μοντέλο, αποκτώντας τη δική του ζωή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Baby J (@babyjoflondon)

Armani Prive: Οι αρλεκίνοι ήταν έμπνευση για την Couture συλλογή του οίκου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chanel | Η καμπάνια της συλλογής Le Château des Dames με μούσα την Kristen Stewart

Her News b

5 Τρόποι για να φορέσεις ένα μαύρο σακάκι σαν Γαλλίδα

Her News

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το πιο stylish αθλητικό κολάν

HerNewskl