HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άννα Μπεζάν: «Τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης μου πέρασα πολύ δύσκολα»

Η Άννα Μπεζάν μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή και αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασαν ως οικογένεια τη στιγμή που η νεογέννητη κόρη της νοσηλέυτηκε σε νοσοκομείο.

Αρχικά αναφέρθηκε στο body shamming που βίωσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της: «Όσο στην εγκυμοσύνη όσο και μετά την εγκυμοσύνη είναι μια κατάσταση την οποία τη βίωσα πάρα πολύ έντονα και πάρα πολύ επικριτικά από τον κόσμο σε μια πολύ ευαίσθητη περίοδο της ζωής μου».

«Τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης μου πέρασα πολύ δύσκολα γιατί βρέθηκα αντιμέτωπη με πολλές πτυχές του εαυτού μου, που δεν περίμενα ότι θα βρω μπροστά μου» δήλωσε αρχικά η Άννα Μπεζάν.

 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο βιβλίο που σκοπεύει να γράψει.

«Είναι το δύσκολο κομμάτι της δικής μου ζωής, όσον αφορά την μπέμπα μου, γιατί περάσαμε λίγο δύσκολα και ταλαιπωρήθηκε το παιδί. Ήμασταν στα νοσοκομεία με το παιδί, αλλά σημασία έχει ότι τώρα είναι μια χαρά.

Επειδή είναι μοναδική ιατρική περίπτωση… Εντάξει δεν θέλω να τοποθετηθώ, θα βγει όταν κυκλοφορήσει και το βιβλίο μου. Αλλά επειδή είναι πολύ μοναδική περίπτωση κι αρκετά σπάνια, αποφάσισα να γράψω για αυτό και να βοηθηθούν κι άλλες μανούλες. Δοκιμαστήκαμε κι ως ζευγάρι κι ο καθένας μόνος του»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χάρης Χριστόπουλος για τα παιδιά του: «Πώς αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα να κρατάω δύο πλάσματα στην αγκαλιά μου»

HerNews ka

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έχω παντρευτεί, έχω κάνει παιδί και ακόμα λέμε τι;»

HerNews ka

Κώστας Χαρδαβέλας: «Μια ζωή είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό μου δημιούργησε τον καρκίνο το 2009»

Her News