HerNews.gr
Beauty

Ariana Grande: Η r.e.m. beauty θα είναι διαθέσιμη στο Sephora στην Ελλάδα!

Ariana Grande

Tα διάσημα καλλυντικά R.E.M της Ariana Grande θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμα στην Ελλάδα και μάλιστα αποκλειστικά και μόνο στο Sephora.

Ariana Grande

Tα καλλυντικά της είναι διαθέσιμα στο ξένο κοινό από τον Νοέμβριο του 2021. Μάλιστα, η Ariana Grande έχει καταφέρει να κάνει viral την εταιρεία της χάρη στο παιχνιδιάρικο ύφος της και τις υπέροχες συσκευασίες της. Μάλιστα, στην πλατφόρμα του ΤikTok έχουν καταφέρει να εμφανίζονται στο fyp της πλατφόρμας του TikTok. Στην Ελλάδα είμαστε σίγουρες πως θα γίνουν από τις πρώτες κιόλας ημέρες sold out. 

H ημερομηνία που κάνει launch στην Ελλάδα το brand της Ariana Grande έχει “κλειδώσει” για τις 23 Φεβρουαρίου.

Η ίδια γεμάτη ενθουσιασμό δήλωσε πως:

Είναι πραγματικά ιδιαίτερο και σημαντικό το λανσάρισμα του brand στην Ευρώπη, ειδικά με συνεργάτη τη Sephora,  έναν παγκόσμια αναγνωρισμένο και λατρεμένο προορισμό ομορφιάς. Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη και ευγνώμων.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, το φυσικό λιανικό εμπόριο και το να έχεις ένα σημείο επαφής, όπου ο κόσμος μπορεί να δει, να νιώσει και να τεστάρει τα προϊόντα από πρώτο χέρι, είναι τόσο σημαντικό!

Λατρεύω το self-service μοντέλων των Sephora, που υπογραμμίζει τα θετικά της ομορφιάς, καθώς την κάνει προσβάσιμη σε όλους.  Κάντε μια βόλτα στο κατάστημα λοιπόν, και ζήστε τη r.e.m. beauty εμπειρία μόνοι σας! ” 

Ariana Grande: Μοίρασε δώρα σε παιδιά σε νοσοκομείο του Μάντσεστερ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το πιο boho χτένισμα που αναβαθμίζει στο στυλ της

HerNewskl

Έγκαυμα στα χείλη: Πώς θα το αντιμετωπίσετε άμεσα;

HerNewskl

Συμβουλές για πιο πυκνά μαλλιά!

Her News