HerNews.gr
Ζώδια Μόδα

Τι να φορέσετε αυτόν τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Πάρτε μια βαθιά ανάσα ανακούφισης καθώς τελειώσαμε επιτέλους με όλα τα ανάδρομα που μας βαραίνουν από πέρυσι. Όσον αφορά την αστρολογία, ο Φεβρουάριος θα είναι ομαλός καθώς προετοιμαζόμαστε για σημαντικές αλλαγές τον Μάρτιο, οπότε απολαύστε τον όσο μπορείτε.

Όλα αυτά τα καλά vibes ξεκινούν στις 5 κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στον δραματικό Λέοντα. Αυτή είναι μια υπέροχη βραδιά για να βγούμε έξω , να πειραματιστούμε με την εμφάνισή μας και να δείξουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας.

 Συνεχίστε να είστε καινοτόμοι όταν ο Ερμής εισέλθει στον μοναδικό Υδροχόο στις 11 και να είστε πιο συνειδητοποιημένοι για το τι αγοράζετε.Ξεφύγετε από τη “γρήγορη” μόδα και σκεφτείτε τις επωνυμίες που θέλετε να υποστηρίξετε. 

Τα vibes θα γίνουν μυστηριώδη και ονειρικά όταν ο ήλιος μπει στους γλυκούς Ιχθύες στις 18. Στο ζώδιο του  νερού, τα πράγματα θα επιβραδυνθούν προς το τέλος του χειμώνα. Αυτή είναι η στιγμή για πολλά στρώματα, απαλά υφάσματα και να φοράτε πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε καλά – όχι απλώς να ακολουθείτε τις τάσεις.

 Ωστόσο, έχουμε και ένα άλλο ζώδιο που ελέγχει τους ουρανούς (και τη μόδα μας) αυτή τη σεζόν, με την Αφροδίτη να μπαίνει στον παθιασμένο Κριό στις 19. 

Με τον πλανήτη της ομορφιάς και του στυλ στο τολμηρό ζώδιο της φωτιάς, είμαστε προσκολλημένοι σε έντονες χρωματικές παλέτες και prints για να ζεσταίνουμε ακόμα και τις πιο κρύες μέρες.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Νιώθετε αρκετά ιδιωτικοί τον τελευταίο καιρό όταν ο ήλιος μπαίνει στη ζώνη μοναξιάς σας στις 18. Ο καιρός σας κρατάει κολλημένους στο σπίτι — και σε ένα στιλ. Όταν η Αφροδίτη εισέλθει στο ζώδιό σας στις 19, χρησιμοποιήστε το ως ευκαιρία για να δημιουργήσετε μια νέα εμφάνιση για τον εαυτό σας, απλώς περιμένετε τον επόμενο μήνα για να κάνετε το ντεμπούτο σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το θέμα στο ντύσιμο του Φεβρουαρίου: Συνδυάστε παλιά αγαπημένα και νέες τάσεις για να βρείτε την υπογραφή σας.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Αν πρόκειται να βγείτε έξω, θυμηθείτε να βάλετε πολλές στρώσεις καθώς ο ήλιος μπαίνει στην κοινωνική σας ζώνη στις 18. Ενώ οι δονήσεις είναι ζεστές, η θερμοκρασία είναι κρύα, οπότε μείνετε άνετοι κατά τη διάρκεια κοινωνικών εκδηλώσεων. Ωστόσο, κάντε το χαμηλών τόνων όταν η Αφροδίτη εισέλθει στη ζώνη απορρήτου σας στις 19 και κρατήστε το χαλαρό ενώ εκφράζεστε.

Το θέμα του Φεβρουαρίου: Ένας συνδυασμός πολύχρωμου και άνετου με ένα ποπ χρώμα ανάμεσα στα παλιά αγαπημένα. Κρατήστε το απλό.

Δίδυμοι (21 Μαΐου — 20 Ιουνίου)

Χωρίς κανέναν ανάδρομο να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας, μπορείτε επιτέλους να είστε το αφεντικό και να αντιμετωπίσετε τους στόχους σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για δικτύωση, επαγγελματικά ταξίδια και μαθήματα όταν ο Ερμής εισέλθει στη ζώνη επέκτασής σας στις 11. Εστιάστε στη διεύρυνση των επαγγελματικών σας οριζόντων όταν ο ήλιος μπει στη ζώνη της φήμης σας στις 18, καθώς θα είστε στο επίκεντρο.

Το θέμα των ρούχων του Φεβρουαρίου: Τα ρούχα εργασίας επαναλαμβάνονται καθώς επεκτείνετε τη ντουλάπα σας για να σας προσέξουν.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Το ανοιξιάτικο διάλειμμα ξεκινάει λίγο νωρίς για εσάς αυτόν τον μήνα, καθώς είστε έτοιμοι να ξεκουραστείτε όταν η πανσέληνος είναι στη ζώνη αξίας σας στις 5. Σκεφτείτε να κάνετε κράτηση για διακοπές όταν η νέα σελήνη είναι στη ζώνη ταξιδιού σας στις 19. Ξεφύγετε από τη ζώνη άνεσής σας και διασκεδάστε στον ήλιο.

Θέμα ρούχων του Φεβρουαρίου: Επενδύστε σε ρούχα για διακοπές που θα σας κάνουν να φαίνεστε εκπληκτική και να αισθάνεστε υπέροχα.

Λέων (23 Ιουλίου — 22 Αυγούστου)

Νιώθεις πραγματικά τον εαυτό σου αυτόν τον μήνα, Λέων. Ξεκινώντας με την πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 5, θα είστε πρόθυμοι να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε—ίσως σε ένα πρώτο ραντεβού; Ο Φεβρουάριος συνεχίζει να γίνεται ρομαντικός όταν ο ήλιος μπαίνει στη ζώνη οικειότητάς σας στις 18, όπου μπορείτε να επιδείξετε τα καλύτερα προτερήματά σας με τον αγαπημένο σας.

Θέμα ρούχων Φεβρουαρίου: Δείχνουμε λίγο δέρμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καθώς ζεσταίνεις μια κρύα νύχτα με μια φλογερή εμφάνιση.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Τώρα που ο πρώτος ανάδρομος Ερμής είναι εκτός λειτουργίας, μπορείτε να επιστρέψετε στην εστίαση στους στόχους σας όταν ο Ερμής εισέλθει στη ζώνη των συνηθειών σας στις 11. Αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για να επιστρέψετε στη ρουτίνα σας για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Χρειάζεστε λίγο κίνητρο; Πάρτε έναν φίλο να σας βοηθήσει όταν ο ήλιος μπει στη ζώνη της συνεργασίας σας. Η αμοιβαία ευθύνη μπορεί να είναι διασκεδαστική—ειδικά για ένα ραντεβού γυμναστικής.

Το θέμα του Φεβρουαρίου: Activewear κομμάτια που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για μια βραδινή εμφάνιση της τελευταίας στιγμής.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου — 22 Οκτωβρίου)

Οι σταθεροί έρωτες θερμαίνονται αυτόν τον μήνα χάρη στη δύναμη του βέλους του Έρως. Ένα πέταγμα της εποχής του cuffing μπορεί να γίνει σοβαρό όταν ο ήλιος εισέλθει στη ζώνη σταθερότητάς σας. Αυτή θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας νέας σχέσης όταν η Αφροδίτη εισέλθει στη ζώνη της συνεργασίας σας στις 19. Κλείστε το πριν την άνοιξη.

Το θέμα των ρούχων του Φεβρουαρίου: Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι έτοιμη για να τους δείξετε ότι είστε έτοιμοι να σοβαρευτείτε.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Παρόλο που αυτός ο μήνας μπορεί να είναι «επιστροφή στη δουλειά», εξακολουθείτε να έχετε πολλές ευκαιρίες να ξανασκεφτείτε το στυλ σας όταν ο ήλιος μπει στη ζώνη δημιουργικότητάς σας στις 18. Καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στη ζώνη των συνηθειών σας στις 19, πειραματιστείτε με το στυλ του γραφείου σας. Οι νέες ιδέες μπορούν να σας βοηθήσουν να προσέξετε.

Θέμα ρούχων Φεβρουαρίου: Δημιουργικές περιστροφές στην εμφάνιση των ρούχων εργασίας σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου)

Ενώ πλησιάζουμε προς το τέλος του χειμώνα, έχουμε ακόμα μερικές πολύ κρύες μέρες μπροστά μας. Παρά τη φλογερή σας φύση, σκεφτείτε να μείνετε σπίτι όταν ο ήλιος μπει στη ζώνη του σπιτιού σας στις 18. Ίσως χρειαστεί να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Μην ανησυχείτε, θα έχετε ακόμα πολύ χρόνο για ρομαντισμό όταν η Αφροδίτη εισέλθει στη ζώνη ευχαρίστησής σας στις 19. Ιδανικό για ένα δημιουργικό ραντεβού στο σπίτι.

Το θέμα του Φεβρουαρίου: Γλυκό και ρομαντικό ντύσιμο για αγκαλιά στο σπίτι.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Φεβρουάριος είναι ο συντομότερος μήνας του χρόνου, αλλά θα είστε αρκετά απασχολημένοι στο μεγαλύτερο μέρος του όταν ο ήλιος εισέλθει στη ζώνη επικοινωνίας σας στις 18. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε δουλειές, να κάνετε κλήσεις με ζουμ και να συναντήσετε φίλους για καφέ. Μην ξεχνάτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα όταν η Αφροδίτη μπει στη ζώνη του σπιτιού σας στις 19. Οργανώστε μερικά οικογενειακά δείπνα για να συνδεθείτε με όλους.

Θέμα ρούχων Φεβρουαρίου: Λειτουργικά ρούχα που μπορείτε να φορέσετε από το τρέξιμο μέχρι στην έξοδο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η σεζόν σας τελειώνει αυτόν τον μήνα, αλλά θα έχετε αρκετό χρόνο για να λάμψετε όταν ο Ερμής μπει στο ζώδιό σας στις 11. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις και να δείξετε το στυλ σας—ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μην φοβάστε να επενδύσετε στην εμφάνισή σας όταν ο ήλιος μπει στη ζώνη αξίας σας στις 18. Ακριβώς όσο είναι φτιαγμένα για να αντέχουν.

Το ντύσιμο του Φεβρουαρίου: Κομμάτια “συζήτησης” που θα δώσουν στους ανθρώπους κάτι για να συζητήσουν για χρόνια.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Η εποχή σας ξεκινά αργότερα αυτόν τον μήνα, όταν ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας στις 18. Πράγμα που σημαίνει ότι έχετε λίγο χρόνο για να βρείτε το τέλειο ρούχο γενεθλίων για να ροκάρετε για τον υπόλοιπο χειμώνα. Καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στη ζώνη αξίας σας στις 19, μην φοβάστε να ξεχαστείτε για κάτι που αγαπάτε πραγματικά – αρκεί να το χρησιμοποιήσετε λίγο.

Θέμα ρούχων του Φεβρουαρίου: Επενδύστε τα χρήματά σας σε ευέλικτες εμφανίσεις που μπορείτε να φορέσετε άλλες εποχές — και άλλα ρούχα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Chanel Νο5 : To θρυλικό άρωμα ως ιστορική έμπνευση !

Her News b

3 Ντροπαλά ζώδια που δεν ανοίγονται εύκολα

Her News

Καλσόν με σχέδια: Πως να τα φορέσεις για να απογειώσεις το στυλ σου

HerNews ka