HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6 έως 12 Φεβρουαρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 6 έως 12 Φεβρουαρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Η εβδομάδα για εσάς ξεκινάει με αρκετές υποχρεώσεις στην εργασία και πιθανόν να πρέπει να εργαστείτε και λίγο παραπάνω. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να σας βγει προς τα μέσα της εβδομάδας μεγάλη κούραση. Παρόλα αυτά, όμως, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για τους αδέσμευτους προς το τέλος της εβδομάδας  να παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες και βρείτε ένα σύντροφο για σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Εσείς από την αρχή της εβδομάδας θα βρείτε τρόπο να διασκεδάσετε να φλερτάρετε και… γιατί όχι; Αν είστε μόνοι, να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία. Για αυτό μην κάνετε πίσω και δώστε μια ευκαιρία στα άτομα που θα σας φλερτάρουν. Προς τα τέλη της εβδομάδας, θα πρέπει να ασχοληθείτε με την εργασία σας και να λύσετε κάποια θεματάκια υγείας που σας ταλαιπωρούν.      

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για τα ζώδια των Διδύμων αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις προς την οικογένεια και αυτό θα σας κουράσει. Όμως, να ξέρετε πως προς τα τέλη της εβδομάδας θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες να γνωρίσετε κάποια νέα πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να προκύψει και μια σχέση αν είστε μόνοι σας. Για αυτό καλό θα ήταν να μην αγνοήσετε τα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας και να τους δώσετε την ευκαιρία να σας πλησιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλές επικοινωνίες, όπως και αρκετές μετακινήσεις. Ακόμη, αρκετοί από εσάς δεν αποκλείεται να κάνετε και ένα κοντινό ταξιδάκι. Θα περάσετε πολύ όμορφα! Μην ξεχάσετε, όμως, την οικογένεια σας και τα άτομα που ζείτε κάτω από την ίδια στέγη για να μην ακούσετε παράπονα.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Τα ζώδια του Λέοντα στις αρχές της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και θα θελήσετε να βγάλετε όσο το δυνατόν παραπάνω χρήματα. Δεν ξέρω αν αυτό το κάνετε για να βοηθήστε κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Θέλω να ξέρετε, όμως, πως προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να κλείσετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες. Επίσης, μπορεί να λάβετε  κάποια πολύ ευχάριστα νέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει λίγο περίεργα και θα θελήσετε να κάνετε κάποια πράγματα που σας ευχαριστούν για να “ξεδώσετε” λίγο. Θα ήθελα, όμως, να μην ξοδέψετε παραπάνω χρήματα απ´ ότι αντέχει η τσέπη σας, γιατί θα το μετανιώσετε. Προς τα τέλη της εβδομάδας μπορείτε να κάνετε εκείνο το ταξιδάκι που τόσο πολύ θέλατε και θα περάσετε αρκετά καλά.

ζώδια

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ) 

Τα ζώδια του Ζυγού αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να ξεκουραστείτε, καθώς έχετε περάσει ένα διάστημα με αρκετό τρέξιμο και το έχετε ανάγκη. Μπορείτε, λοιπόν, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και προς τα τέλη της εβδομάδας να βγείτε πάλι έξω και να αρχίσετε να φλερτάρετε. Έτσι, θα κάνετε αρκετά άτομα να σας προσέξουν και να έρθουν λίγο πιο κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλές φιλικές επαφές και σίγουρα θα λάβετε άπλετα την αγάπη φίλων και όχι μόνο! Μην ξεχνάτε πως όλες αυτές τις μέρες υπάρχει μεγάλη εύνοια για εσάς στα ερωτικά σας. Υπάρχει κόσμος εκεί έξω που ελκύεται ιδιαίτερα από τη παρουσία σας και θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας πλησιάσει. Αν λοιπόν είστε μόνοι, εκμεταλλευτείτε το.    

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Τοξότη θα έχει παραπάνω εργασιακές υποχρεώσεις και σίγουρα μπορείτε να πετύχετε αρκετούς στόχους σας. Για αυτό δώστε το καλύτερο εαυτό σας και είμαι σίγουρη πως μπορείτε να καταφέρετε ό,τι εσείς θέλετε. Το καταλαβαίνω πως θα θελήσετε να μείνετε λίγο παραπάνω στο σπίτι σας, αλλά θα πρέπει να το αφήσετε για αργότερα. Φίλοι πιθανόν να σας προσκαλέσουν. Μην τους αρνηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για εσάς η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κάποιες επεκτάσεις που θέλετε να κάνετε και δεν αποκλείεται να δείτε κάποιες καταστάσεις στη ζωή σας με διαφορετική ματιά. Νομίζω πως είστε σε πολύ καλό δρόμο και ξέρετε πώς ακριβώς πρέπει να κινηθείτε. Προς τα τέλη της εβδομάδας, ασχοληθείτε με την εργασία σας για να καταφέρετε να βγάλετε κάποια χρήματα παραπάνω.   

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές θα πρέπει να διευθετήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε. Τώρα που παίρνετε περισσότερα χρήματα, θα σας είναι πιο εύκολο να ανταποκριθείτε. Μην το αφήσετε για αργότερα, γιατί θα είναι αργά. Προς τα τέλη της εβδομάδας καταφέρνετε μια επαγγελματική συνεργασία και αυτό θα σας φτιάξει τη διάθεση.                   

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για τα ζώδια των Ιχθύων, αυτή η βδομάδα σας βρίσκει να λάμπετε με ένα τρόπο όλα τα φώτα είμαι στραμμένα επάνω σας και όλοι σας θαυμάζουν. Εκμεταλλευτείτε το, λοιπόν, και ζητήσετε τους ό,τι ακριβώς θέλετε. Είμαι σίγουρη πως δεν θα σας αντισταθούν. Προς τα τέλη της εβδομάδας αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι, το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα καταφέρετε και μάλιστα θα περάσετε και υπέροχα.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Instahttps://www.instagram.com/katselievi/

FB https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 8 έως 14 Αυγούστου

Her News b

Ανάδρομος Ερμής μέχρι και τις 22/06

Her News b

Αφροδίτη στον Ταύρο: Η εξουσία του έρωτα & των αισθήσεων στα 12 ζώδια! – Προβλέψεις από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Her News