HerNews.gr
DECORNEWS

Πώς να καθαρίσετε εύκολα τη θήκη των Airpods σας

Τα Airpods ή οποιοσδήποτε τύπος ακουστικών, έχουν γίνει σχεδόν απαραίτητα κομμάτια εξοπλισμού για καθημερινή χρήση. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να επικαλυφθούν τα Airpods με κερί αυτιού και σκόνη που μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα και την άνεσή σας.

Η σκόνη και τα υπολείμματα στη θήκη μπορεί να διαταράξουν τη φόρτιση. Μάθετε πώς να καθαρίζετε μια θήκη Airpods ή οποιαδήποτε συσκευή ασύρματων ακουστικών.

Πόσο συχνά καθαρίζετε μια θήκη Airpods

Θα πρέπει να καθαρίζετε τη θήκη  κάθε φορά που καθαρίζετε τα ακουστικά σας. Συνιστάται εβδομαδιαίος καθαρισμός. Η ίδια συμβουλή ισχύει και για άλλες μάρκες ακουστικών. Εάν χρησιμοποιείτε ακουστικά καθημερινά, χρησιμοποιήστε ένα μαντηλάκι με οινόπνευμα για να τα καθαρίζετε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα όταν καθαρίζετε τον  φορητό υπολογιστή σας  ή άλλες συσκευές. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να καθαρίσετε τα ακουστικά σας και αυτό θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το συσσωρευμένο κερί, τη σκόνη και τη βρομιά.

Καθαρισμός του εσωτερικού μιας θήκης airpod

Πώς να καθαρίσετε μια θήκη Airpods

#1 Καθαρίστε το εσωτερικό

Αφού αφαιρέσετε τα Airpods, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες που δεν αφήνει χνούδι για να σκουπίσετε τυχόν ορατή βρομιά στο εσωτερικό της θήκης. Εάν υπάρχει σκόνη και βρομιά γύρω από τις αυλακωμένες άκρες του καπακιού, βρέξτε το πανί με μερικές σταγόνες ισοπροπυλικής αλκοόλης για να σκουπίσετε τη βρωμιά.

Καθαρισμός εξωτερικού χώρου θήκης airpod

#2 Καθαρίστε το εξωτερικό της θήκης

Χρησιμοποιήστε το ίδιο πανί μικροϊνών για να σκουπίσετε τη βρωμιά και τις μουτζούρες από το εξωτερικό της θήκης. Και πάλι, χρησιμοποιήστε ισοπροπύλιο για να υγράνετε το πανί εάν χρειάζεται.

Καθαρισμός του συνδετήρα κεραυνού με μια οδοντόβουρτσα

#3 Καθαρίστε το Lightning Connector

Χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα με μαλακές τρίχες για να αφαιρέσετε απαλά χνούδια ή υπολείμματα από τον σύνδεσμο Lightning. Μια καθαρή οδοντόβουρτσα λειτουργεί καλά για να φτάσει σε αυτή τη μικρή περιοχή.

Αφήστε τη θήκη του airpod να στεγνώσει στον αέρα σε ένα πανί

#4 Στεγνώστε με αέρα τη θήκη Airpods

Αφήστε το καπάκι ανοιχτό στη θήκη και αφήστε το να στεγνώσει τελείως στον αέρα προτού επανατοποθετήσετε τα Airpods μέσα.

Πώς να καθαρίσετε τα κοσμήματά σας σαν επαγγελματίας στο σπίτι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

NISI: Glamping μέσα στο δάσος & δίπλα στην θάλασσα

Her News b

YOURSFOREVER: Τα πιο ξεχωριστά δώρα που μπορείτε να κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

HerNewskl

Tα κατάλληλα χρώματα για να δουλεύεις από το σπίτι

Her News b