HerNews.gr
Μόδα

Τα πιο hot trends στις τσάντες για το 2023- Θα είναι παντού!

Αν ψάχνετε για μια τσάντα νοκ άουτ για να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας, ακόμα κι αν απλώς είστε στο ψάξιμο έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Νέα χρονιά, νέα τσάντα! 

Καθώς έχουμε ήδη μπει στο 2023, έχουμε συγκεντρώσει όλες τις μεγαλύτερες τάσεις που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε από τις καλύτερες πασαρέλες της σεζόν. Εμπιστευτείτε μας και θα δείτε αυτές τις πολυσύχναστες τσάντες να εμφανίζονται παντού μέσα στους επόμενους μήνες.

Εάν δεν θέλετε να χάνετε κανένα trend και σας αρέσει να είστε πάντοτε στυλάτη συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τις τάσεις που πρέπει να γνωρίζετε για τις τσάντες του 2023 που σίγουρα θα κυριαρχήσουν φέτος.

1. Denim τσάντες

Αν νομίζατε ότι το τζιν είναι απλώς ένα αγαπημένο είδος ρούχoυ, ξανασκεφτείτε το. Φέτος, τα τζιν παντελόνια δεν είναι τα μόνα κομμάτια που θα φορέσουμε σε επανάληψη ετοιμαστείτε για όλα τα τζιν, από τσάντες μέχρι γόβες.

2. Punk bags

Από τρουκς μέχρι καρφιά και αλυσίδες, ταξιδεύουμε στην δεκαετία του 90′ με αυτές τις punk style τσάντες για πιο ροκ εμφανίσεις.

3. ASMR Αισθητική

Μιλάνο, Ιταλία 24 Σεπτεμβρίου ένα μοντέλο, λεπτομέρεια τσάντας, περπατά στην πασαρέλα της επίδειξης μόδας jil Sander κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου γυναικεία ρούχα άνοιξη καλοκαίρι 2023 στις 24 Σεπτεμβρίου 2022 στο Μιλάνο, Ιταλία φωτογραφία από τον Pietro s dapranogetty images

Ο φανατικός ASMR μέσα σας δεν θα μπορέσει να αντισταθεί σε αυτές τις τσάντες—τόση υφή και κίνηση!

Παρίσι, Γαλλία Οκτώβριος 04 εκδοτική χρήση μόνο για μη εκδοτική χρήση, ζητήστε έγκριση από τον οίκο μόδας ένα μοντέλο, λεπτομέρεια τσάντας, περπατά στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια της έκθεσης γυναικείων ενδυμάτων άνοιξη καλοκαίρι 2023 του Louis vuitton ως μέρος της εβδομάδας μόδας του Παρισιού στις 04 Οκτωβρίου 2022 στο Παρίσι, Γαλλία φωτογραφία του Peter Whitegetty εικόνες

5. Huge τσάντες

Αντίο, μικρο-μίνι! Πείτε γεια στη μεγαλύτερη τσάντα, κάτι που θα χαροποιήσει πολλές από εσάς που κουβαλάτε πάντοτε την μισή σας προίκα μέσα στην τσάντα σας!Παρίσι, Γαλλία Οκτώβριος 04 εκδοτική χρήση μόνο για μη συντακτική χρήση, ζητήστε έγκριση από τον οίκο μόδας ένα μοντέλο, λεπτομέρεια τσάντας, περπατά στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια της επίδειξης γυναικείων ενδυμάτων miu miu άνοιξη καλοκαίρι 2023 ως μέρος της εβδομάδας μόδας του Παρισιού στις 4 Οκτωβρίου 2022 στο Παρίσι, Γαλλία φωτογραφία του victor boykogetty εικόνες

6. Multipocket

Πάντα τοποθετείτε λάθος την πιστωτική σας κάρτα και τα κλειδιά σας; Θα πρότεινα να δοκιμάσετε μία από αυτές τις εξαιρετικά λειτουργικές τσάντες που προσφέρουν χρηστικότητα και κομψότητα εξίσου.

Παρίσι, Γαλλία 30 Σεπτεμβρίου εκδοτική χρήση μόνο για μη εκδοτική χρήση ζητήστε έγκριση από τον οίκο μόδας ένα μοντέλο, λεπτομέρεια τσάντας, περπατά στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια της επίδειξης γυναικείων ενδυμάτων giambattista valli άνοιξη καλοκαίρι 2023 ως μέρος της εβδομάδας μόδας του Παρισιού στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 στο Παρίσι, Γαλλία φωτογραφία του Peter Whitegetty εικόνες

7. Pillow Talk

Μοιάζει τόσο πολύ με μαξιλάρι που ίσως να μπορέσεις να πάρεις και έναν υπνάκο πάνω της!

8. Sparkle everywhere

Αδιαμφισβήτητα μια τάση που θα αγαπήσουμε όλες. Αφού έγινε τάση η παγιέτα στα ρούχα και στα παπούτσια, τώρα ήρθε η σειρά της τσάντας. Γιατί όχι; Παγιέτες παντού.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Το φόρεμα που την έκανε να μοιάζει με βασίλισσα στην επίδειξη μόδας του Dolce & Gabbana

HerNews ka

Τι είναι το «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty» & γιατί είναι το θέμα του Met Gala του 2023;

HerNews ka

Οι μπότες είναι τα παπούτσια της σεζόν!

Her News