HerNews.gr
Μόδα

Kim Kardashian: Το φόρεμα που την έκανε να μοιάζει με βασίλισσα στην επίδειξη μόδας του Dolce & Gabbana

Η Kim Kardashian έμοιαζε βασιλική με ένα φουσκωτό μωβ φόρεμα στο σόου των Dolce & Gabbana στην Alta Moda στην Ιταλία το Σάββατο, και ενώ πολλοί θαυμαστές συνέκριναν την εμφάνισή της με το εξώφυλλο του άλμπουμ της Taylor Swift “Speak Now (Taylor’s Version)”. 

Η 42χρονη ιδρύτρια των Skims δημοσίευσε μια σειρά από glam φωτογραφίες της με τη δημιουργία των Dolce & Gabbana στο Instagram χθες καθώς παρευρέθηκε στην επίδειξη πασαρέλας το βράδυ του Σαββάτου, γράφοντας στη λεζάντα «DOLCE & GABBANA ALTA MODA στην Πούλια».

Kim Kardashian

Στις φωτογραφίες, η Kardashian φορά ένα φόρεμα σε μωβ απόχρωση με δραματική ουρά , προσθέτοντας άφθονο bling με τη μορφή ενός εκθαμβωτικού διαμαντένιου statement κολιέ με μια μωβ πέτρα σε σχήμα δάκρυ στο κέντρο.

Kim Kardashian

Συνδύασε το εντυπωσιακό look με διάφανες γόβες και διάφανα γάντια, προσθέτοντας ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι, ασορτί σκουλαρίκια με καρφιά και μια αλυσίδα ποδιού.

Οι θαυμαστές έσπευσαν να επαινέσουν την «καλύτερη εμφάνισή της», με τις συγκρίσεις της Taylor Swift να έρχονται γρήγορα.

Ωστόσο, ο πόλεμος της μαμάς των τεσσάρων παιδιών με την αδερφή της  Kourtney για τη δήθεν «αντιγραφή» του γάμου της που διοργανώθηκε από τους Dolce & Gabbana ήταν επίσης ένα καυτό θέμα, με έναν χρήστη του Instagram να γράφει: «Η Kourtney κάπου κλαίει αυτή τη στιγμή».

Kim Kardashian front row Dolce & Gabbana

Κιμ Καρντάσιαν

Kourtney Kardashian

«Το ενέκρινε η Kourtney αφού φόρεσε το ίδιο χρώμα το 1998;» Ένας άλλος θαυμαστής ρώτησε.

Πράγματι, η εγκυμονούσα Kourtney δεν φαινόταν πουθενά στη δημοσίευση, αν και η Khloé Kardashian, σχολίασε: «Είσαι πραγματικά εκπληκτική».

Η Kim συνεργάστηκε με τους Dolce & Gabbana σε μια συλλογή αρχειακών εμφανίσεων λίγους μήνες μετά τον γάμο της Kourtney τον Μάιο του 2022 με τον Travis Barker , ξεκινώντας μια σύγκρουση μεταξύ των αδερφών τον περασμένο μήνα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sarah Jessica Parker: 4 Μαθήματα στιλ που μας δίδαξε

Her News

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η ιστορία πίσω από το αγαπημένο της φόρεμα

HerNews ka

Βabydoll dress: Πρωταγωνίστησε στα catwalks των συλλογών SS23 και δημιουργεί μια girly αισθητική

HerNewskl