HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Βουλγαράκη: Οι σπουδές, η κτητικότητα στις σχέσεις της και η συνεργασία με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η Ελένη Βουλγαράκη ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, την οποία βλέπουμε και δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου, μίλησε για την πορεία της από τη Νοσηλευτική στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε και μικρά πικάντικα «μυστικά» της προσωπικής της ζωής.

Ελένη Βουλγαράκη: «Όταν είμαι ερωτευμένη, θέλω ο άλλος να είναι ολόδικος μου»

«Είμαι ζηλιάρα στις σχέσεις μου. Είμαι πάρα πολύ κτητική, υποφέρω. Δεν μπορώ να το αλλάξω. Όταν είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη επικρατεί αυτή η κτητικότητα, θέλω ο άλλος να είναι ολόδικος μου. Δεν μπορώ να περάσει άλλη σκέψη από τη ζωή μου. Είχα έναν πρώην σύντροφό μου που μετρούσα τις ελιές του και του έλεγα “είσαι ολόκληρος δικός μου, να ξέρω πόσες ελιές έχεις πάνω στο σώμα σου. Είχε αρκετές ελίτσες…» αποκάλυψε η Ελένη Βουλγαράκη.

Από τη νοσηλευτική στην τηλεόραση

Για την επαγγελματική της πορεία, η Ελένη Βουλγαράκη δήλωσε: «Δεν έγραψα καλά στις Πανελλήνιες και βρέθηκα στην Λάρισα στην νοσηλευτική. Όταν έκανα πρακτική σαν νοσηλεύτρια, είδα ότι δεν μπορώ να το αντέξω, με έριχνε ψυχολογικά. Έπαθα αρρωστοφοβία. Στεναχωριόμουν. Είχα πάρει απαλλαγή όταν οι ασθενείς έκαναν την ανάγκη τους. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό και ήταν ένα πολύ βασικό κομμάτι.

Είχα μια μεγάλη σχέση 5 χρόνια στην Καστοριά με έναν άνθρωπο που ήθελα να παντρευτώ. Δεν ερχόταν η πρόταση και από αντίδραση έφυγα στην Αθήνα και γράφτηκα στη σχολή δημοσιογραφίας. Ήθελα να πάω αλλά ήταν και ένα κίνητρο παραπάνω. Όλα γίνονται για καλό και για κάποιον λόγο. Θα τον ευγνωμονώ μια ζωή που δεν μου είπε να τον παντρευτώ. Ήμουν μικρή, θα έρθουν όλα στην ώρα τους. Στα Mad εξοικειώθηκα με τον τηλεοπτικό φακό και το ραδιόφωνο» ανέφερε η Ελένη Βουλγαράκη.

Η συνεργασία με τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν με άφησε ποτέ εκτεθειμένη»

«Με τη Σίσσυ Χρηστίδου συνεργαζόμαστε πέντε χρόνια. Δεν έχω συνεργαστεί με κάποιον άλλον, είμαι κάτω από την «φτερούγα» της» σχολίασε η Ελένη Βουλγαράκη, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να τηλεφωνεί εκείνη τη στιγμή στην παρουσιάστρια του Mega.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργάτιδά της.

«Η Σίσσυ είναι πολύ υποστηρικτική μαζί μου. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, δεν με άφησε ποτέ εκτεθειμένη ακόμη και στα λάθη μου. Στην αρχή δεν ήξερα ποιες συνθήκες επικρατούν σε ένα μεγάλο κανάλι.

Ήταν πάντα δίπλα μου να με βοηθήσει, να μου δείξει τον τρόπο, να βάλει πλάτη σε μένα» τόνισε η Ελένη Βουλγαράκη.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγαν… πώς είσαι έτσι μωρή…»

Her News b

Πηγή Δεβετζή: “Δοκίμασα τον γάμο και απέτυχα, ήταν το μεγαλύτερο λάθος”

Her News

Θάνος Πετρέλης για Σάκη Ρουβα: “Δεν ήταν σωστό το timing, να βγεις να πεις τι ωραία περάσαμε”

HerNewskl