HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Tοξική σχέση: Τα 5 είδη σεξ που θα κάνετε έστω και μία φορά!

Η τοξική σχέση είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο στις μέρες μας και κάποιες φορές αυτό που μας κρατάει είναι το πόσο καλό σεξ κάνουμε με τον άλλον.

Tοξική σχέση

Το πρώτο και πιο κλασικό είδος σεξ που προκύπτει από μια τοξική σχέση είναι το σεξ που αισθάνεστε πως δε νιώθεις ασφάλεια και γιατί η τοξικότητα σε μια σχέση δημιουργεί συναισθήματα ανασφάλειας. Αν έχετε βρεθεί σε μια τοξική σχέση, τότε θα έχετε βρεθεί και στη θέση ο σύντροφος σας να σας ζητήσει να μη χρησιμοποιήσει προφυλακτικό. Αυτό, όπως είναι φυσικό, δημιουργεί συναισθήματα ανασφάλειας.

Ένα ακόμη είδος σεξ που προκύπτει από τέτοιου είδους σχέση κάποιες φορές κάνεις σεξ με τον άλλον είτε για να μην τσακωθείτε είτε γιατί πιστεύεις πως έτσι θα έρθετε πιο κοντά. Μεγάλο λάθος.

Το σεξ μετά από καβγά είναι όντως το καλύτερο, αλλά όταν είναι καλό μόνο τότε…μήπως υπάρχει κάποιο έντονο θέμα; To σεξ όταν υπάρχει συναίσθημα αποτελεί μια συναισθηματική ένωση και όταν δεν υπάρχει η συναισθηματική εμπιστοσύνη προκύπτουν σοβαρά προβλήματα.

τοξική σχέση

Επίσης, το σεξ σε μια τοξική σχέση λειτουργεί και ως ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας άρα και σαν διέξοδο. Συνεπώς, δεν υπάρχει σεξουαλική πράξη επειδή θέλει ο ένας τον άλλον, αλλά περισσότερο ως λύση φυγής.

Τέλος, προκύπτει και το σεξ που πονάς κατά τη διάρκεια του αλλά δε θέλεις να το χαλάσεις ή να τσακωθείς με τον άλλον. Αν είχατε αναπτύξει εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον δε θα φτάνατε σε αυτό το σημείο. 

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που βγάζουμε ήχους στο σεξ; Οι ειδικοί έχουν την απάντηση!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Αφήστε το 69… το 68 είναι η νέα τάση στο σεξ!

Her News

Σεξ: Ποιος ο χρυσός αριθμός για τη διάρκεια, σύμφωνα με τις γυναίκες

Her News

Sex Tricks: Το TikTok μας έδειξε τον τρόπο να αναζωογονήσουμε τη σχέση μας!

HerNewskl