HerNews.gr
Social News

Marc Anthony-Nadia Ferreira: Ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο τους

Ο Marc Anthony και η Nadia Ferreira επεκτείνουν επίσημα την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί – το έβδομο για τον Marc Anthony – μόλις δύο εβδομάδες μετά τον γάμο τους.

«Το καλύτερο δώρο του Αγίου Βαλεντίνου. Ευχαριστούμε τον Θεό για αυτή την τεράστια ευλογία στη ζωή μας», αποκάλυψαν Marc Anthony και  Nadia Ferreira την Τρίτη σε μια κοινή ανάρτηση στο Instagram , αρχικά γραμμένη στα ισπανικά.

Στο στιγμιότυπο, οι νεόνυμφοι τοποθέτησαν τα χέρια τους με τα τεράστια διαμαντένια δαχτυλίδια πάνω από την φουσκωμένη κοιλίτσα της Ferreira  ενώ ήταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

Οι διάσημοι φίλοι και followers του ζευγαριού έσπευσαν να τους ευχηθούν – και να κάνουν εικασίες για το χρονοδιάγραμμα της εγκυμοσύνης τους – στην ενότητα σχολίων.

Τα ευχάριστα νέα έρχονται λιγότερο από ένα μήνα αφότου η ο 54χρονος Marc Anthony  και η 23χρονη πρώην διαγωνιζόμενη Miss Universe  παντρεύτηκαν κατά τη διάρκεια ενός πολυτελούς γάμου στο Μαϊάμι.

Για τη μεγάλη μέρα, η Ferreira φόρεσε μια δαντελένια τουαλέτα Galia Lahav με διάφανο μπούστο και φλοράλ διακοσμητικά στοιχεία, ενώ ο Anthony έδειχνε πιο λαμπερός με κοστούμι Christian Dior.

Το ζευγάρι, που πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο στις αρχές του 2022, παντρεύτηκε μόλις οκτώ μήνες αφότου ο μουσικός της έκανε πρόταση γάμου τον Μάιο.

Πριν γνωρίσει τη μελαχρινή καλλονή, ο Anthony ήταν παντρεμένος με την Dayanara Torres (2000 – 2004), την Jennifer Lopez (2004-2014) και τη Shannon De Lima (2014 – 2017).

Μοιράζεται τα 14χρονα δίδυμα, την Emme και τον Max  με τη Lopez, καθώς και την κόρη Ariana και τον γιο Chase, από προηγούμενη σχέση με την Debbie Rosado. Αυτός και η  Torres είναι επίσης γονείς δυο αγοριών του Cristian και του Ryan.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Kim Cattrall μοιάζει με βασίλισσα στα 67α γενέθλιά της

Her News

Γιάννης Αντετοκούνμπο: H πρώτη του ανάρτηση μετά τον τελικό του Eurobasket

HerNewskl

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Η δημόσια εμφάνιση που έδωσε τέλος στις φήμες για “κρίση” στη σχέση

HerNews ka