HerNews.gr
Social News

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Η δημόσια εμφάνιση που έδωσε τέλος στις φήμες για “κρίση” στη σχέση

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες ότι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης περνούν κρίση στη σχέση τους ολοένα και φούντωναν.

Αφορμή στάθηκε η αναβολή του γάμου τους λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, ο οποίος προγραμματιζόταν να γίνει το περασμένο καλοκαίρι.

Το βράδυ του Σαββάτου 28/10 το ζευγάρι πραγματοποίησε μια κοινή εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης και έδωσαν “τέλος” στις φήμες.

Ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο με κοινούς τους φίλους όπου διασκέδασαν και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό δείχνοντας να είναι σε πολύ καλή διάθεση.

«Εγώ με την σχέση μου είμαι μια χαρά, όχι δεν ισχύει ότι έχουμε χωρίσει. Δεν με ενοχλούν καθόλου αυτά τα δημοσιεύματα. Επειδή καθυστέρησε ο γάμος που είχα πει ότι θα γίνει φέτος, αλλά ήταν φυσικό και επόμενο όταν το καλοκαίρι ήμουν στο θέατρο και ο Κώστας είχε δουλειές, δεν υπήρχε χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο και δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις και να μην το απολαύσω», είχε δηλώσει πρόσφατα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χαρά Παππά: Ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα με τον εκλεκτό της καρδιάς της!

HerNewskl

Βασίλης Μπισμπίκης: “Ξεφτύλιζα τους γονείς μου όπου και αν πήγαιναν”

HerNewskl

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Ο Γιώργος Λιάνης θα λογοδοτήσει, δεν κάνω πίσω για κανέναν

Her News