HerNews.gr
DECORNEWS

David Beckham: Η ντουλάπα του είναι η πιο οργανωμένη που έχουμε δει – 6 μαθήματα που μπορούμε να μάθουμε από αυτήν

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix «Beckham», αποκάλυψε πολλά για τη ζωή του Βρετανού ποδοσφαιριστή και τον γάμο του με τη σταρ των Spice Girls, Victoria, αλλά ένα πράγμα που μας τράβηξε πραγματικά το μάτι ήταν η επιμελής οργάνωσή του. Μια ματιά στην εντυπωσιακή του ντουλάπα έδειξε πόσο σχολαστική είναι η προσοχή του στη λεπτομέρεια και έχουμε εμπνευστεί να υιοθετήσουμε μερικά από τα κόλπα του. 

Είναι προφανές ότι ένας επιτυχημένος ποδοσφαιριστής όπως ο David έχει μια ντουλάπα γεμάτη με κομμάτια πολυτελείας και ετικέτες σχεδιαστών, αλλά μας εντυπωσίασε περισσότερο το επίπεδο οργάνωσης παρά οποιαδήποτε επιδεικτικά ρούχα.

@rjsclips David Beckham Documentary 🎬 |David Beckham shows his wardrobe 😳🧦 #davidbeckham #victoriabeckham #netflix #foryou #footballtiktok #viral #wardrobe #fyp ♬ original sound – RJSCLIPS

Σειρές από όμορφα τοποθετημένα πουκάμισα εκτείνονται στις ράγες του, τα πολύ ικανοποιητικά συρτάρια εσωρούχων είναι διατεταγμένα ανάλογα με το χρώμα και τα ρούχα του για την εβδομάδα κρέμονται από μια ξεχωριστή ράγα ρούχων που έχει σχεδιαστεί μπροστά. Είναι τα όνειρα των επαγγελματιών διοργανωτών. 

 Εδώ είναι έξι μαθήματα που μπορείτε να εφαρμόσετε στην αποθήκευση ρούχων σας. οργανωμένη ντουλάπα

1. Βεβαιωθείτε ότι κάθε αντικείμενο έχει τον δικό του χώρο

Το πρώτο πράγμα που παρατηρείς στη ντουλάπα του David Beckham είναι ότι κάθε αντικείμενο έχει έναν καθορισμένο χώρο. Του είναι ξεκάθαρο πού πάνε όλα και ποιες κατηγορίες υπάρχουν σε κάθε συρτάρι και κρεμάστρα. Φυσικά, δεν είμαστε όλοι ευλογημένοι με την τεράστια γκαρνταρόμπα του David , αλλά ακόμα κι αν έχετε μόνο ένα κλάσμα του χώρου, ισχύει ο ίδιος κανόνας. Για να παραμείνετε πάνω από την αποθήκευση των ρούχων σας, είναι ζωτικής σημασίας όλα να έχουν το καθορισμένο σημείο τους με αρκετό χώρο σε σχέση με το ποσό που διαθέτετε. Αν κοιτάξετε προσεκτικά το συρτάρι με τις κάλτσες του, θα μετρήσετε περίπου 17 ζευγάρια και κανένα από τα κενά δεν ξεχειλίζει από τεράστια ποσότητα από το ίδιο αντικείμενο. 

Μια καλά οργανωμένη ντουλάπα μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο, να μειώσει την ακαταστασία και να σας βοηθήσει να βρείτε πιο εύκολα αυτό που χρειάζεστε.

The Best Hangers of 2023 | Reviews by Wirecutter3. Χρησιμοποιείστε ομοιόμορφες κρεμάστρες

Η οργάνωση της ντουλάπας είναι λειτουργική πρώτα και κύρια, αλλά υπάρχει και μια αισθητική ομορφιά που συνοδεύεται από καλά τακτοποιημένα ρούχα. Δεν πρόκειται για την ποιότητα ή την εμφάνιση των ίδιων των ρούχων, αλλά περισσότερο για τα αξεσουάρ με τα οποία είναι οργανωμένα. Η πρώτη μας σκέψη για την ντουλάπα του είναι ότι φαίνεται απίστευτα εύκολο να το βγάλεις αν υποθέσουμε ότι έχεις εκατομμύρια δολάρια να ξοδέψεις σε όμορφα ρούχα! Αλλά, στην πραγματικότητα υπάρχουν από τη ντουλάπα του στοιχεία που μπορεί να εφαρμόσει ο καθένας. Για παράδειγμα, είναι εντυπωσιακό ότι χρησιμοποιεί μια ομοιόμορφη κρεμάστρα που είναι μια φθηνή αναβάθμιση σε κάθε ντουλάπα. 

Επενδύστε σε ασορτί κρεμάστρες για να δημιουργήσετε μια πιο προσεγμένη εμφάνιση. Οι βελούδινες κρεμάστρες είναι δημοφιλείς επειδή εξοικονομούν χώρο και εμποδίζουν τα ρούχα να γλιστρήσουν. Παρόλο που τα ρούχα σας συνήθως αποθηκεύονται πίσω από κλειστές πόρτες της ντουλάπας , κάνει τη διαφορά όταν το εσωτερικό της ντουλάπας σας είναι εξίσου αισθητικά ευχάριστο με το εξωτερικό.35 Best Closet Organization Ideas to Maximize Space

3. Διαχωρίστε τα ρούχα σας

Ακόμη και σε μια μικρή ντουλάπα , είναι καλή ιδέα να διαχωρίζετε τα ρούχα σας όπως κάνει ο David. Στη ράγα των ρούχων του, βάζει μπουφάν, τζιν πουκάμισα, μπλούζες, ζακέτες και μπλουζάκια, με εσώρουχα και άλλα αναδιπλούμενα πουκάμισα μέσα στα συρτάρια.  Το να βάζεις διαφορετικούς τύπους ρούχων σε «τμήματα» της ντουλάπας σου είναι πρακτικό και φαίνεται ωραίο, αφού διαφορετικοί τύποι ρούχων έχουν παρόμοια μήκη (σκέψου, διπλωμένο παντελόνι σε μια κρεμάστρα) που μπορεί να εμφανίζει ισορροπία στο μάτι. Μέσα σε αυτές τις κατηγορίες, μπορείτε να οργανώσετε περαιτέρω ανά χρώμα ή εποχή

Αυτά τα τμήματα θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα τοποθετημένα με την ίδια την ντουλάπα σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να έχετε πουκάμισα και παντελόνια σε διαφορετικές κρεμάστρες. Αν σας αρέσει η διπλή ανάρτηση που έχει η ντουλάπα του David.

4. Τακτοποιήστε τα συρτάρια σας έχοντας κατά νου την ορατότητα

Ένα ιδιαίτερο οργανωτικό κόλπο που τράβηξε την προσοχή μας είναι ο τρόπος με τον οποίο ο David διπλώνει και αποθηκεύει τα μπλουζάκια του μέσα στα συρτάρια του. «Τα έβαλα υπό γωνία για να μπορώ να δω τι υπάρχει κάτω από αυτά», λέει στο ντοκιμαντέρ του, αποκαλύπτοντας τα όμορφα στοιβαγμένα, χρωματικά τοπ στην ενσωματωμένη ντουλάπα του. Τα επικαλύπτει έτσι ώστε η κάτω πλευρά του καθενός να είναι ορατή, ώστε να ξέρει πώς να βρει ακριβώς αυτό που ψάχνει. 

Τα συρτάρια μπορεί να είναι εμφανώς δύσκολο να τα οργανώσετε, οπότε σίγουρα αξίζει να έχετε υπόψη σας αυτό το στοιχείο ορατότητας όταν τακτοποιείτε τα δικά σας ρούχα.Σκούρο μπλε ντουλάπι με νησίδα

5. Κωδικός χρώματος

Μπορεί να είναι ένα βήμα πολύ μακριά για κάποιους, αλλά η χρωματική κωδικοποίηση των αντικειμένων σας στις μεμονωμένες κατηγορίες μπορεί να διευκολύνει την εύρεση του ρούχου που αναζητάτε, ενώ δημιουργεί επίσης μια όμορφη εικόνα που είναι πολύ ικανοποιητική. Ο David οργανώνει τις κάλτσες, τα πουκάμισα, τα μπλουζάκια και τα παντελόνια του ανά χρώμα, και ενώ για κάποιους μπορεί να είναι χάσιμο χρόνου, άλλοι θα μπορούσαν να το βρουν ευεργετικό. Μπορεί να κάνει τη συναρμολόγηση ρούχων πιο εύκολη και μπορείτε να βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε.

6. Προγραμματίστε τα εβδομαδιαία σας ρούχα

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μια από τις πιο αποκαλυπτικές (και εμμονικές) οργανωτικές συνήθειες του David είναι η ανεξάρτητη ράγα ρούχων στην κρεβατοκάμαρά του που χρησιμοποιείται για να κρεμάσει τα ρούχα του για όλη την επόμενη εβδομάδα. Η προετοιμασία των ρούχων για τις επόμενες επτά ημέρες μπορεί να είναι λίγο ακραία για τους περισσότερους, αλλά ο προγραμματισμός με αυτόν τον τρόπο μπορεί να σας εξοικονομήσει τόνους χρόνου όταν ετοιμάζεστε το πρωί. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να φέρετε την άνοιξη στη βεράντα σας – 5 εύκολες & οικονομικές ιδέες

HerNews ka

7 λουλούδια που είναι ιδανικά για να φυτέψετε τον Απρίλιο

HerNews ka

Το πολυτελές ξενοδοχείο Bulgari στο Παρίσι είναι λαμπερό ”κόσμημα”

Her News