HerNews.gr
Διασκέδαση

“mikro m”: Το πιο must cafe-bar που θα γίνει το νέο σου στέκι!

Το cafe-bar “mikro m” που προφέρεται “μικρό μου”, είναι το πιο hot spot του Πειραιά και μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα ακόμα και τους πιο “απαιτητικούς”.

Θα το βρεις στην οδό Ακτής Θεμιστοκλέους 46 & Μακριγιάννη 1 πάνω από τη Μαρίνα Ζέας του Πειραιά και σίγουρα θα γίνει το νέο σου στέκι. 

Στο cafe-bar “mikro m” μπορείς να απολάυσεις τον καφέ σου με θέα τη θάλασσα σε ένα άκρως φιλικό περιβάλλον και αν είσαι “παιδί της νύχτας” μπορείς να απολάυσεις το ποτό και το κοκτέιλ σου καθώς είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα μπαρ του Πειραιά. 

Με μουσική, διάφορα live events με αγαπημένους καλλιτέχνες το cafe-bar “mikro m” λειτουργεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για να χορέψεις και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου.

Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος πάνω από τη Μαρίνα Ζέας κοντά σας από το πρωί, σερβίροντας υπέροχα ροφήματα και εξαιρετικά κοκτέιλ.

Όσοι επισκέφθηκαν το cafe-bar “mikro m” το έκαναν αμέσως στέκι κάτι που μπορεί κανείς να διαπιστώσει και από τις κριτικές του καταστήματος καθώς όλοι μιλούν για τον φιλόξενο χώρο, την υπέροχη μουσική και το άκρως φιλικό και ευγενικό προσωπικό του.

Φυσικά με τις καλύτερες συστάσεις μιλούν όλοι οι θαμώνες και για τον ιδιοκτήτη, τον κ. Νίκο ο οποίος είναι πάντα πρόσχαρος και χαμογελαστός και υποδέχεται όλους τους πελάτες σαν να είναι φίλοι του. Ακόμη και αν δεν είναι.

 

Cafe-bar “Mikro m” Ακτή Θεμιστοκλέους 46 & Μακριγιάννη 1

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2104512702 & 6945605151

Facebook

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάνος Κιάμος: Η διασκέδαση τον Οκτώβριο θα χτυπήσει κόκκινο

Her News

Κιάμος – Χατζηγιάννης: Κάνουν ποδαρικό στο 2022 με το ωραιότερο hit – «Να Τραγουδώ Πως Σ’ Αγαπάω»

Her News

Ειρήνη Μερκούρη: Κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι μετά από χρόνια απουσίας με τίτλο «Κατάλληλη Στιγμή»

HerNews ka