HerNews.gr
Social News

Καλομοίρα: Κάνει διάδρομο με κόκκινο μαγιό και σαμπάνια (Video)

Η Καλομοίρα μοιράζεται σε καθημερινή βάση στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της στην Αμερική, με τα παιδιά της, τον σύζυγό της και τη ζωή της γενικότερα.

Εκτός από το Instagram, η Καλομοίρα χρησιμοποιεί αρκετά και την πλατφόρμα του TikTok όπου ανεβάζει διάφορα βιντεάκια που τραγουδά, μαγειρεύει αλλά και εκφράζει συνεχώς την αγάπη της για την Ελλάδα.

Πριν από μερικό διάστημα, η Καλομοίρα είχε ανεβάσει ένα βίντεο λίγες ημέρες πριν ανέβει στη σκηνή του MadWalk 2022 στην Αθήνα, όπου έκανε διάδρομο με ψηλοτάκουνα παπούτσια και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι.
@itskalomira Last glamorous workout before my #MADWALK #performance with fabulous @celiakritharioti @Mad TV 🥂 Don’t try this at home ✌️😂 #Kalomira #MadWalk22 #Dec13th #Viral #fy #fyp #foryou #ForYouPage #Fashion #tiktok ♬ Whoa my sound and vid blew up lol – ♡

Το συγκεκριμένο βίντεο της Καλομοίρας έγινε αμέσως ανάρπαστο έτσι, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει την “επανεκτέλεση” του.

Αυτή τη φορά, επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό με διάφορα αξεσουάρ, ενώ συγχρονίζει τα χείλη της σε έναν ήχο, που μιλά περί επιτυχίας.

@itskalomira This is the right way to answer the “How are you” question darlings 😂🥂 #Kalomira #fy #fyp #foryou #foryoupage #viral #tiktok #greece #usa #Enews ♬ original sound – E! News

Αν και στα περισσότερα σχόλια ο κόσμος εκφράζει την αγάπη του στην Καλομοίρα, δεν λείπουν και τα σχόλια που λένε ότι την προτιμούσαν όπως ήταν πριν και πως δεν τους αρέσει η “νέα της εικόνα”.

«Μπορεί να το κάνεις για πλάκα, αλλά δεν σου πάει. Έχεις αγαπηθεί για την απλότητα και την γλυκύτητα σου» γράφει ένας χρήστης κάτω από το βίντεο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του στο instagram

Her News

Μαντώ Γαστεράτου: Επέστρεψε σπίτι της με τη νεογέννητη κορούλα της!

HerNewskl

Οι ωραιότερες χειροποίητες λαμπάδες του Instagram

Her News