HerNews.gr
Beauty

Kόκκινο κραγιόν: Πώς θα βρείτε εκείνο που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας;

Kόκκινο κραγιόν

To Kόκκινο κραγιόν είναι από τα must-have items που πρέπει να έχει το κάθε it girl στη τσάντα της, αφού δίνει ένα boost κομψότητας και γοητείας.

Kόκκινο κραγιόν

 Το TikTok για ακόμη μια φορά μας έδωσε ευτυχώς τη λύση! Αρχικά, αυτό που όλες γνωρίζουμε είναι πως είναι δύσκολο να βρουμε μια απόχρωση που να ταιριάζει σωστά με τον τόνο και τους υποτόνους της επιδερμίδας μας. Η Mandie Brice, η οποία είναι διάσημη επαγγελματίας makeup artist πως:

“Η πιο σκούρα απόχρωση στα χείλη αντανακλά τις τρέχουσες τάσεις της μόδας, όπως το grunge της δεκαετίας του ’90 και τον punk φουτουρισμό. Είναι επίσης ένα απροσδόκητο αλλά chic ζευγάρωμα με τα trend του Barbiecore και της «clean girl» αισθητικής.

Kόκκινο κραγιόν

Υπάρχουν τρεις κύριοι υποτόνοι δέρματος, ο «ζεστός», ο οποίος συχνά επισημαίνεται ως «W» στα προϊόντα για τα χείλη, ο «ψυχρός» ή «C» και ο «ουδέτερος» ή «Ν»», εξηγεί η Brice. Μπορείς να βρεις τον υποτόνο σου εύκολα κοιτάζοντας τις φλέβες στο εσωτερικό του αντιβραχίου και του καρπού σου.

Στα άτομα με ψυχρό υποτόνο και ροζ τόνο στην επιδερμίδα, δείχνουν καλύτερα τα κραγιόν με μπλε ή μωβ απόχρωση στη βάση τους, από έντονο κόκκινο κερασι έως απαλά, dusty nudes. Όσες έχουν ουδέτερο τόνο δέρματος, τότε μπορούν να φορέσουν ό,τι χρώμα θέλουν.

Δούκισσα Νομικού: To ice manicure είναι ιδανικό για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

BTL: Η top θεραπεία σύσφιξης, γράμμωσης & αδυνατίσματος

Her News

Wet hair look: Πώς θα πετύχεις το απόλυτο χτένισμα;

Her News

Christina Aguilera: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

HerNewskl