HerNews.gr
Διεθνή

Κωνσταντίνος Αλέξιος Γλύξμπουργκ: Νέος, ωραίος και πρίγκιπας!

Η βόλτα που έκανε στο Δυτικό Λονδίνο ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, ο 24χρονος Κωνσταντίνος Αλέξιος, με την 36χρονη Πόπι Ντελεβίν, έγινε αμέσως πρώτο θέμα στα social media!

Τις φωτογραφίες εξασφάλισε η MailOnline και δείχνουν τον Κωνσταντίνο Αλέξιο – πρωτότοκο γιο του Παύλου, γιου του αείμνηστου τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Μαρί-Σαντάλ και βαφτιστήρι του πρίγκιπα Ουίλιαμ – να κάνει βόλτα χεράκι-χεράκι με το σούπερ μόντελ Πόπι Ντελεβίν στο Δυτικό Λονδίνο, εκεί όπου ζει η αδελφή της Πόπι, Κάρα Ντελεβίν.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται η dailymail, «οι δυο τους φιλιόντουσαν και αγκαλιάζονταν στη μέση ενός βιβλιοπωλείου – και σίγουρα δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί».

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η Ντελεβίν εξακολουθεί να είναι παντρεμένη με τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της, Τζέιμς Κουκ, αλλά το ζευγάρι είναι σε διάσταση και πως ο Κουκ έχει παραιτηθεί από διευθυντής της εταιρείας τους, Poppy Delevingne Limited, αν και κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί δημοσίως στον υποτιθέμενο χωρισμό τους.

Οι δυο τους, παρά τη διαφορά ηλικίας 12 ετών που έχουν μεταξύ τους, απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου εδώ και καιρό, αν και στα social media είναι πολλά τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Vanessa Hudgens: Παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Cole Tucker!

HerNews ka

Μπεν Άφλεκ: Εντοπίστηκε να κάνει βόλτα με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ

HerNews ka

Βασίλισσα Ελισάβετ: Περίπου 30 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τη μετάδοση της κηδείας της από το BBC

Her News b