HerNews.gr
Social News

TikTok: Το viral βίντεο Κύπριας που σχολιάζει τον Βασίλη Μπισμπίκη – «Χορεύει σαν τη γαλοπούλαν…»

Τις τελευταίες ημέρες, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο και συζητούνται περισσότερο από ποτέ.

Αφορμή δεν είναι αλλή από το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού επάνω στην πίστα, ενώ τραγουδούσε η αγαπημένη του, καθώς και το παθιασμένο φιλή που αντάλλαξαν.

Το ζευγάρι συνηθίζει να εκφράζει την αγάπη του δημόσια, πολλές φορές με υπερβολικό τρόπο, γεγονός που δεν αρέσει στο κοινό του.

Viral η Κύπρια TikToker: «Ξαφνικά ο Μπισμπίκης έγινε ο ιδανικός άντρας…»

Η Νανά, μία TikToker που, από νοσηλεύτρια, έχει γίνει πλέον πιο γνωστή ως «η ψυχοθεραπεύτρια του TikTok», καθώς ψυχαγωγεί τον κόσμο με τα αστεία βίντεο που αναρτά, έκανε κι εκείνη τον σχολιασμό της για το ζευγάρι και την πρόσφατη εμφάνισή του.

Μέσα σε λίγες ώρες, το βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της, έγινε viral ως συνήθως, ξεπερνώντας τις 25.000 προβολές.

Σε αυτό ακούγεται να λέει:

«Είναι το μόνο βίντεο που μου βγάζει εδώ και λίγες μέρες στον λογαριασμό μου, τον Μπισμπίκη σε όλες τις οπτικές γωνίες να χορεύει σαν να είναι η γαλοπούλα της Βανδής.
Ξαφνικά ο Μπισμπίκης έγινε ο ιδανικός άντρας κάθε γυναίκας, επειδή χορεύει σαν τη γαλοπούλα και φορεί τα ίδια μαύρα ρούχα».

Δείτε το βίντεο για το ζεϊμπέκικο του Βασ’ιλη Μπισμπίκη που έγινε viral

@nana.el3 #συρραφή με @EleniMp1 #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – NANA

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέλος στο swipe up!

Her News

Kylie Jenner: Οι hot φωτογραφίες με κατακόκκινα μαλλιά που «έριξαν» το Instagram

Her News

Baby Boom: Η Μαίρη Συνατσάκη είναι έγκυος- Δείτε την τρυφερή δημοσίευση της

HerNewskl