HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Περνάει “κρίση αυτοπεποίθησης” μετά το σάλο που ξέσπασε για την εμφάνιση της στα Grammys-Αναγκάστηκε να χωρίσει

Η Madonna χώρισε από τον αγαπημένο της μοντέλο Andrew Darnell – συμβάλλοντας στην «κρίση αυτοπεποίθησης» της τραγουδίστριας.

Η 64χρονη Madonna και ο 23χρονος Andrew Darnell ζήτησαν χρόνο για τη σχέση τους και εκείνος βρήκε κάποια πιο κοντά στην ηλικία του σύμφωνα με τα ξένα μέσα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μια φωτογράφιση λίγο μετά τον χωρισμό της Madonna πέρυσι από τον 28χρονο Ahlamalik Williams , τον χορευτή με τον οποίο είχε σχέση τριών ετών.

«Ήταν απλώς ένα πολύ περιστασιακό πράγμα(με τον Andrew Darnell), οπότε δεν είναι πληγωμένη. Απλώς ήρθε σε κακή στιγμή», είπε η πηγή. «Περνάει μια κρίση αυτοπεποίθησης και αυτό δεν βοηθά. Διασκέδαζε πολύ με τον Andrew, αλλά ποτέ δεν ήταν αγάπη ή κάτι τέτοιο.

Τα νέα έρχονται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η Madonna αντέδρασε έντονα στα σχόλια για το “πειραγμένο” πρόσωπο της στα βραβεία Grammy. Υποστήριξε ότι οι φωτογραφίες, που πυροδότησαν εικασίες για το αν είχε κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις , ήταν στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα μιας κάμερας με μακρύ φακό που παραμόρφωσε το πρόσωπό της χαρακτηρίζοντας ως μισογυνιστικά τα σχόλια.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της στο Instagram, λέγοντας: «Κοίτα πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα που το πρήξιμο από το χειρουργείο έχει μειωθεί. Χαχαχα».

Όμως, ενώ η Madonna δείχνει γενναία, μια πηγή είπε ότι η συζήτηση για την εμφάνισή της δεν ήταν το μόνο πράγμα που αναστάτωσε τη Madonna στα Grammy στις 5 Φεβρουαρίου.

«Είπε ότι κανείς δεν νοιαζόταν που ήταν στον χώρο και παλιά ήταν τόσο διαφορετικό για εκείνη», είπε η πηγή. «Ποτέ δεν ήταν σε αδυναμία για τόσο καιρό».

Η βασίλισσα της ποπ η οποία είχε επιτυχία για τελευταία φορά στο Billboard Top 10 το 2005 με το “Hung Up”, αναγκάστηκε επίσης να εγκαταλείψει τα σχέδια για την πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία νωρίτερα φέτος μετά από μια αντιπαράθεση με την Universal Pictures για το σενάριο.

Σύμφωνα με πηγές, ήταν έξαλλη όταν το στούντιο θέλησε να ελαφρύνει το σενάριο για την πρώιμη ζωή της.

Η Madonna είναι γνωστή για τη συνεχή επανεφεύρεση του εαυτού της και η πηγή είπε ότι εξακολουθεί να σκοπεύει να αξιοποιήσει στο έπακρο το 2023 – την 40η επέτειο από την πρώτη της μεγάλη επιτυχία, “Holiday” – με την περιοδεία της σε 35 πόλεις “Celebration”, η οποία έχει ήδη εξαντληθεί σε πολλές ημερομηνίες.

«Βάζει τον εαυτό της στην περιοδεία και είναι αποφασισμένη ότι όχι μόνο θα είναι λαμπερή, αλλά θα την φέρει και πάλι στο προσκήνιο», είπε η πηγή. «Είναι η βασίλισσα της ποπ… και θέλει να υπενθυμίσει σε όλους τι σταρ είναι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Μάργκοτ Ρόμπι: Δείτε την… απρόσμενη κίνηση του συζύγου της που την έκανε να «λυθεί» στα γέλια

HerNews ka

Jennifer Lopez: Αποκαλύπτει αν ήταν στα σχέδιά της να ξανά βρεθεί με τον Ben Affleck

HerNews ka

Φωτιά τώρα- Τυλίχθηκε στις φλόγες ελληνικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη

HerNewskl