HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Απογοητευμένη με τα οικονομικά του πρίγκιπα Χάρι όταν τον γνώρισε- Περίμενε περισσότερα

Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν «απογοητευμένη» όταν γνώρισε τον πρίγκιπα Χάρι καθώς είχε «πολύ λίγα χρήματα» ισχυρίζεται ένας βασιλικός ειδικός. 

Ο συγγραφέας Tom Bower, ο οποίος έγραψε το βιβλίο του 2022 “Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”, περιέγραψε την Μέγκαν Μαρκλ ως “εμμονική με τα χρήματα” σε μια συνέντευξη στην Daily Mail που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.

«Η μεγάλη έκπληξη και η απογοήτευσή της ήταν ότι ο πρίγκιπας Χάρι είχε πολύ λίγα χρήματα», υποστήριξε ο Bower.

«Είχε φανταστεί ότι θα άξιζε εκατοντάδες εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια, και πρέπει να το αναπληρώσει τώρα».

Ο συγγραφέας συνέχισε λέγοντας ότι το ζευγάρι δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τον τρέχοντα τρόπο ζωής του ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Το 2021, τα ξένα μέσα υπολόγισαν την καθαρή περιουσία του Χάρι και της Μαρκλ σε 10 εκατομμύρια δολάρια , συμπεριλαμβανομένων των υπολειμμάτων της κληρονομιάς του Χάρι από την αείμνηστη μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, και το μετοχικό κεφάλαιο που έχει το ζευγάρι στην έπαυλή τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. 

Επίσης αποκόπηκαν οικονομικά από την περιουσία του βρετανικού στέμματος που υπολογίζεται στα 34 δισεκατομμύρια δολάρια, μόλις παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και μετεγκαταστάθηκαν στις ΗΠΑ 

Ο Χάρι, και η Μέγκαν ίδρυσαν στη συνέχεια την Archewell Productions για να παράγουν «προγραμματισμό που ενημερώνει, εξυψώνει και εμπνέει». Η εταιρεία υπέγραψε πολυετή συμφωνία παραγωγής με το Netflix που εκτιμάται ότι κοστίζει μεταξύ 100 και 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Και για το βιβλίο του, τα ξένα μέσα υποστηρίζουν πως ο Χάρι έλαβε προκαταβολή 20 εκατομμυρίων δολαρίων όταν το πούλησε. 

Σε άλλο σημείο της συνομιλίας του με την Daily Mail, ο Tom Bower ισχυρίστηκε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα μπορούσαν να «καταστρέψουν» τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ στις 6 Μαΐου, εάν παρευρεθούν. 

Παρόλη την αναταραχή που προκάλεσε στο Παλάτι ο πρίγκιπας Χάρι με το βιβλίο του και το ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε στο Netflix με την Μεγκαν Μαρκλ, φαίνεται ότι το ζευγάρι θα λάβει πρόσκληση για τη στέψη του Καρόλου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Εξαφανίστηκε»…ξανά η πριγκίπισσα Σαρλίν – Άφαντη και πάλι η θλιμμένη πριγκίπισσα

Her News

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζουν συνεργασία «έκπληξη» με τις Καρντάσιανς

HerNews ka

Bασιλιάς Κάρολος: Σε καλή διάθεση μετά τη συνάντησή του με τον Χάρι

HerNews ka