HerNews.gr
Διεθνή

Σακίρα: «Καρφιά» για την Κλάρα Κια στην πρώτη της συνέντευξη- «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες»

Η Σακίρα που τόσο καιρό δεν έχει δώσει καμία συνέντευξη και δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια -εκτός των τραγουδιών της και από κάποιες σπόντες στα social media- σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της αναφορικά με τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ.

Στο τηλεοπτικό σόου «En Punto» και στην πρώτη της συνέντευξη, η Σακίρα έστρεψε ξεκάθαρα τα βέλη της στον πρώην της Ζεράρ Πικέ αλλά και στη σύντροφο του Κλάρα Κια.

«Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες» δήλωσε χαρακτηριστικά η Σακίρα.

Παρόλη την αναστάτωση και το ψυχικό πλήγμα που υπέστη, η Σακίρα δήλωσε πως: «Αφήνω τη ζωή να έρθει και να μου δείξει τι άλλο υπάρχει».

Η Σακίρα το τελευταίο διάστημα συνεχώς εκτόξευε πυρά στον Πικέ μέσα από τα τραγούδια της. Αρχικά κυκλοφορώντας το «Monotonia», έπειτα  με το «BZRP Music Session #53» και τελευταίο παρουσίασε το «TQG» με την Karol G. Το κοινό σε όλα αυτά τα τραγούδια είναι οι ξεκάθαρες σπόντες που πετάει μέσω των στίχων στον πρώην σύντροφο της.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια δηλώνει ότι έχει βγει πιο δυνατή μέσα από αυτή την ιστορία και δηλώνει πως: «Τώρα αισθάνομαι πλήρης, επειδή εξαρτώμαι από τον εαυτό μου».

«Είχα το όνειρο μιας οικογένειας όπου τα παιδιά έχουν τη μαμά και τον μπαμπά τους κάτω από την ίδια στέγη. Δεν πετυχαίνεις όλα τα όνειρα στη ζωή σου. Αλλά η ζωή έχει τον τρόπο της να σε αποζημιώνει.

Και νομίζω ότι η ζωή το έχει κάνει σίγουρα με μένα με τα δύο υπέροχα παιδιά που έχω και τα οποία με γεμίζουν αγάπη κάθε μέρα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Σακίρα.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σε δημοπρασία 14 άλογα κούρσας της

HerNews ka

Ιβάνα Τραμπ: Η ιστορία της γυναίκας που πίστευε πως τα έχει όλα και έλεγε πως είναι «η πρώτη κυρία»

Her News

Τζέρεμι Ρένερ: Επιστρέφει στην υποκριτική μετά το σοβαρό ατύχημα

HerNews ka