HerNews.gr
Διεθνή

Τζέρεμι Ρένερ: Επιστρέφει στην υποκριτική μετά το σοβαρό ατύχημα

Ο Τζέρεμι Ρένερ επέστρεψε με στυλ στο προσκήνιο, επαναλαμβάνοντας τον ρόλο του ως Mike McLusky στην επερχόμενη τρίτη σεζόν του Mayor of Kingstown , όπως αποκαλύπτεται στο τρέιλερ της σειράς.

Αυτή η ανακοίνωση ακολουθεί ένα τρομακτικό περιστατικό ένα χρόνο πριν, όταν ο ηθοποιός υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα.

Ο Τζέρεμι Ρένερ κέρδισε το ενδιαφέρον για την ερμηνεία του στον εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, Hawkeye, στο έπος «The Avengers».

Τι συνέβη με τον Τζέρεμι Ρένερ;

Πριν από ένα χρόνο, ο Τζέρεμι Ρένερ τρόμαξε τους θαυμαστές του και τα αγαπημένα του πρόσωπα όταν του συνέβη ένα σχεδόν θανατηφόρο ατύχημα την Πρωτοχρονιά του 2023. Το περιστατικό συνέβη στην κατοικία του στο Ρίνο της Νεβάδα (ΗΠΑ), όπου χτυπήθηκε από εκχιονιστικό , με αποτέλεσμα πολύ σοβαρούς τραυματισμούς.

Το επακόλουθο ήταν καταστροφικό, με τον Τζέρεμι Ρένερ να έχει υποστεί 38 κατάγματα από το βαρύ μηχανισμό. Τα τραύματά του περιελάμβαναν οκτώ σπασμένα πλευρά, σπασμένο δεξί γόνατο και αστράγαλο, σπασμένη κνήμη του αριστερού ποδιού, σπασμένο αριστερό αστράγαλο, σπασμένη δεξιά κλείδα, σπασμένο δεξιό ώμο και άλλα.

Μετά από μια μακρά περίοδο ανάρρωσης, ο ηθοποιός ανακοίνωσε τη θριαμβευτική επιστροφή του στο πλατό μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, εκφράζοντας τις ελπίδες του να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις του στην παραγωγή και, κυρίως, στους θαυμαστές του.

Αναλογιζόμενος το ατύχημα, ο Τζέρεμι μοιράστηκε την άποψή του σε μια συνέντευξη στο The Hollywood Reporter, περιγράφοντάς το ως μια κομβική στιγμή στη ζωή του. Τόνισε τη βαθιά συνειδητοποίηση της αληθινής αξίας της ζωής που προέκυψε από την τραγωδία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

«Πρέπει να πω, αισθάνομαι ωραία που επιστρέφω», δήλωσε πρόσφατα ο Ρένερ στην τελετή απονομής των βραβείων στο Λος Άντζελες. «Φέτος ήταν ένα καλό ταξίδι».

Ο Ρένερ εξιστόρησε την απουσία διαβεβαιώσεων σχετικά με την ανάρρωσή του από επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, υπενθυμίζοντας τη σιωπή τους για το θέμα. Παρά την αβεβαιότητα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια του επίπονου ταξιδιού προς την ανάρρωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paramount+ (@paramountplus)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Demi Lovato: Εξακολουθεί να έχει προβλήματα όρασης και ακοής μετά την υπερβολική δόση

HerNews ka

Ιστορική ομιλία Ζελένσκι στο Κογκρέσο – Το φιλί με την Πελόζι και η ανταλλαγή σημαιών

Her News

Samantha Fox: Συνελήφθη η ποπ σταρ μετά από έντονο καυγά σε αεροπλάνο

HerNews ka