HerNews.gr
Ελλάδα

Hellenic Train: Σταματούν τα σημερινά δρομολόγια λόγω της πολύνεκρης σύγκρουσης

Την κατάργηση όλων των δρομολογίων για σήμερα Τετάρτη ανακοίνωσε η Hellenic Train, λόγω της πολύνεκρης σύγκρουσης των δυο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι, όλα τα δρομολόγια της Hellenic Train σήμερα Τετάρτη 1/3/2023 καταργούνται, με ισχύ από τις 12:00μμ», αναφέρει στην τελευταία της ενημέρωση.

Νωρίτερα είχε ανακοινώσει ακυρώσεις ορισμένων μόνο δρομολογίων.

Υπενθυμίζεται πως από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 38, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, με πολλούς να βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Σε ανακοίνωσή της μετά την τραγωδία, η Hellenic Train εξέφρασε τη «βαθιά της θλίψη για το τραγικό δυστύχημα», προσθέτοντας ότι το προσωπικό της, «εργάζεται από την πρώτη στιγμή επί τόπου σε πλήρη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, προσφέρει τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη στις οικογένειες των θυμάτων, των τραυματιών και όλων των επιβατών».

Υπενθυμίζεται πως η στάση εργασίας στη Γραμμή 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ) που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα ανεστάλη σε ένδειξη πένθους για την τραγωδία στα Τέμπη.

Την ίδια στιγμή, με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών από την 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023, με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτίρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τριήμερο εθνικό πένθος στη χώρα – Στους 38 οι νεκροί

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στον ανακριτή οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Her News

Πυρκαγιές: Προτεραιότητα στους πληγέντες τόνισε ο Μητσοτάκης

Her News

«Κιβωτός του Κόσμου»: Πρώην φιλοξενούμενη ξεσπά κατά του πατέρα Αντώνιου – «Και όμως είμαι σίγουρη ότι τα ήξερε»

Her News b